1. Felicitari pentru doamnele educatoare

Primul concurent inscris in concursul “Din nou la scoala!” este Alexandra Ciornei, 5 ani, din Timisoara. Alexandra ne prezinta doua felicitari facute de ea, pentru doamnele ei educatoare. Din pacate, nu ne-a trimis si cateva randuri in care sa ne povesteasca despre gradinita ei sau despre doamne, dar din imagini eu deduc atentia si grija cu care Alexandra pregateste darurile pentru educatoare. Sper sa-mi povesteasca si cum au intampinat doamnele ei educatoare aceasta surpriza.

Ce avem nevoie pentru a face felicitari pentru educatoare

* cartoane colorate

* o imagine colorata sau pictata de copil

* panglica asortata

* floricele din carton ( va usurati munca daca folositi perforatoarele decorative)

* hartie alba pentru mesajul interior

* foarfeca

* lipici

Cum facem felicitarile pentru educatoare

Foarte simplu! Doar puneti la indemana copilului cele necesare si lasati-l sa le combine cum vrea. Cateva indicatii tehnice si…gata!

Alexandra a realizat prima felicitare dintr-un desen pictat de ea, pe care la decupat si l-a lipit pe carton. Sub desen a prins o panglicuta rosie si a dat astfel fe;icitarii putina stralucire. in interior a lipit hartia alba pe care a scris mesajul catre doamna educatoare. Alexandra nu cunoaste toate literele, dar cu putin ajutor a reusit sa scrie chiar foarte ordonat.

A doua felicitare a fost realizata din floricele pe care le-a decupat cu perforatorul decorativ. Frunzele au fost taiate cu foarfeca. Le-a lipit, sub forma de ploaie, pe cartonul rosu.

Felicitari, Alexandra si succes!

Concursuri Felicitari Felicitari pentru profesori Hartie si carton Lucru Manual

4 Comentarii

  1. Minunata lucrare pentru deschiderea acestui concurs! Alexandra a fost foarte inspirata si se vede ca micuta participanta s-a straduit ca felicitarile sale sa fie confectionate din toate cele de trebuinta unei felicitari: cartoane, panglica, flori, frunze, dar mai ales m-a impresionat faptul ca a ales sa picteze! Succes!

  2. Maria, multumesc pentru incurajarile tale. Alexandra merita sa castige, deoarece observ ca lucreaza cu foarte multa atentie, foarte ordonat.

  3. Eu ma bucur sa ii vad pe copilasi ca se implica si pe parinti ca ii sustin!!:)
    foarte dragute felicitarile:D!!

  4. Si pentru mine este o mare bucurie sa vad parinti care isi sprijina copiii in activitatile lor, sau mai bine spus parinti interesati sa-si invete copiii mult mai multe lucruri decat statul la tv sau alergatul pe strazi.
    Stiu ca am fost rea, dar sunt cam suparata pe unii parinti. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *