1. Micii Ecologisti de la Gradinita de Copii Nr.7 din Bucuresti

Micii Ecologisti de la Gradinita de Copii Nr. 7 din Bucuresti sunt primii nostri concurenti inscrisi la concursul lansat de Casuta Copiilor cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului.  Pentru detaliile concursului cititi regulamentul.

NOI, COPIII DE LA GRADINITA NR. 7 DIN BUCURESTI, SUNTEM INVATATI SA FIM MICI ECOLOGISTI:  AM ADUNAT HARTIE SI AM DUS-O LA CENTRUL DE COLECTARE, AM  OFERIT CADOURI COPIILOR DE LA ALTA GRADINITA CU OCAZIA ZILEI DE 1 IUNIE.


IN FIECARE PRIMAVARA SADIM SI PLANTAM SEMINTE DE FLORI  SI AVEM GRIJA  DE  ELE ( LE UDAM, LE CURATAM  DE  BURUIENI  SI NU LE CALCAM  ATUNCI  CAND  NE  JUCAM ).VA INVITAM LA NOI LA GRADINITA SA VEDETI CE CURTE PLINA DE FLORI SI COPACI  AVEM. PARCA SUNTEM IN GRADINA BOTANICA, DAR CEVA MAI MICA!


VA INVITAM PE DATA DE 13 MAI 2011 LA  SERBAREA GRADINITEI INCHINATA ZILEI  MEDIULUI, UNDE VOM PREZENTA SCENETE, CANTECE, POEZII, JOCURI MUZICALE CU TEMA ECOLOGICA!

 

SEMNAM  “MICII ECOLOGISTI”  DE  LA  GRADINITA DE  COPII NR. 7

BUCURESTI-SECTOR 2

DORIM  UN  VIITOR  VERDE  PENTRU  NOI  !

Concursuri Diverse CC Educativ Ziua Mediului Inconjurator

6 Comentarii

  1. Multumim frumos!
    Sunt de parere ca protejarea mediul inconjurator trebuie sa intre in constiinta copiilor cu pasi desi. … si sunt atat de multe mijloace de a face asta in mod distractiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *