10. Insigna de merit la lucru manual

Yupee! Yupee! cum se inmultesc participantii la concursul “Din nou la scoala!” si ce mandra sunt de ei! Cu nr. 10 l-am inscris pe Cristian V.  7 ani, din localitatea Resita, jud, Caras-Severin. Insigna de merit prezentata de Cristian m-a emotionat foarte tare, fiindca am aflat ca mami lui Cristi a fost inspirata sa aleaga aceasta lucrare dupa ce a vazut pe Casuta Copiilor insigna de merit facuta de Oana, pentru gradinita ei. Modelul lui Cristi are o structura simpla, dar extrem de prezentabila.

Ce avem nevoie pentru a face o insigna de merit

Exact ce avem la indemana. In cazul de fata s-a folosit hartie pentru ambalat cadouri, carton, panglica, creioane colorate si lipici.

Cum facem o insigna de merit

Daca doriti sa faceti o insigna  mare, de dimensiune unei diplome, asa cum este cea din imagine, folositi hartie de ambalat de marime A4. In cazul in care doriti o insigna mai mica, folositi jumatate din A4 sau chiar mai putin.

Doua coli de hartie de ambalat cadouri se pliaza ca un acordeon.

Inchidem “acordeonul”, alegem mijlocul si apropiem capetii pentru a indoi in doua. Se lipesc toate partile intre ele, ca in imagine.

Din cartonul colorat taiem un cerc, scriem pe el mesajul dorit. Pe spatele lui, la margine, se lipeste in “V” panglica aleasa. Aplicati lipici pe spatele cartonului si lipiti peste “floarea” realizata din hartia de ambalat cadouri. Cristi a lipit o panglicuta si in partea superioara a insignei pentru a putea fi atarnata.

O idee minunata!

Multumim, Cristian si succes!

Concursuri Din nou la scoala Hartie si carton Lucru Manual

1 Comentariu

  1. Inca o dovada in plus si o confirmare a parerilor noastre personale, ca mamicile isi dovedesc iubirea fata de micutii lor, susutinandu-i prin incredere, talent si inspiratie, dezvoltandu-le creativitatea! Felicitari cuplului mami-Cristi pentru ca au ales sa participe cu una dintre creatiile propuse pe site!
    Insigna de merit este foarte frumoasa si sunt convinsa ca dragalasul Cristi este mandru sa o poarte!
    Succes in concurs, draga Cristi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *