13. Creion personalizat

Concurentul cu nr. 13 inscris la concursul “Din nou la scoala!” este Bucovineanu Mario Iulian, 9 ani, elev la scoala Cucorani, jud. Botosani. Mario si-a personalizat un creion si a facut cu ocazia aceasta si o jucarie. Oare cat de atent mai este Mario la lectie, daca scrie cu un astfel de creion personalizat? 🙂

Excelenta ideea, Mario. Albinuta ta este cu adevarat nostima. Ne place atat de mult, incat fetita mea cea mica m-a rugat sa o ajut sa-si faca un creion personalizat. Ea l-a decorat cu fundite. Nah… e fetita.

Ce avem nevoie pentru a face un creion personalizat

creion, fire de chenille (fir plusat) galben si negru, margica de lemn.

Cum facem un creion personalizat

Descriere: S-au luat doua fire de chenille una galbena si alta neagra, o margica de lemn; s-a introdus firul prin margica pentru a da aspectul unor antene, apoi restul firului s-a infasurat pe creion.

Elevul va utiliza cat mai des si cu placere creionul astfel personalizat.

Succes, Mario!

Concursuri Lucru Manual Rechizite

3 Comentarii

  1. Cred ca toate lucrurile care ajuta un copil sa devina interesat si creativ de activitatea scolara ar trebui sa fie simpatice si dragute, iar daca sunt si facute de manutele lui, atunci invatarea devine o joaca speciala, de acumulare si crestere a spiritului! Felicitari Mario!

  2. si fetita mea are un astfel de creion si il foloseste cu mare drag, este o idee buna pentru a-i face pe cei mici mai interesati de a invata prin joaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *