13. Insigna – 1 Decembrie

Numarul 13 in concursul “Sunt român mândru!” este Herghelegiu Eduard, 8 ani, elev la scoala din loc. Cucorani, jud. Botosani. Insignele lui Edi sunt decoratiuni superbe pentru panourile cu lucrarile de 1 Decembrie ale colegilor sai.

Mod de realizare:

s-au facut cocoloase de hartie s-au infasurat pe ele hartie creponata, albastra, galbena si rosie, lipind cozile cu lipici si  obtinand mici trandafirasi; s-au taiat fasii de hartie alba pe care s-a scris data in care serbam an de an Ziua Nationala a Romaniei. Se vor prinde cu agrafe sau bolduri in piept.

Va prezint aici panourile cu toate decoratiunile de 1 Decembrie ale elevilor de la scoala din loc. Cucorani, inv. Hriscu Cristina. De fiecare data lucrarile realizate de elevii Cristinei H. mi-au adus aminte cu drag de anii mei de scoala, asta pentru ca doamna lor a avut grija sa-i invete prin acele metode ale timpurilor trecute, cu respect pentru invatamant, cu dragoste pentru meserie si iubire fata de copii. Candva… ceea ce invatam la scoala, ne ramanea in minte si in suflet tocmai acelor valori de care am amintit mai sus. Mi-e dor de scoala de altadata!

1 Decembrie Concursuri Lucru Manual Sunt roman mandru!

1 Comentariu

  1. O galerie de arta patriotica nemaipomenita care merita cu adevarat sa fie rasplatita cu insigne-trandafiri pe masura! Felicitari eduard! O idee exceptionala! Succes in concurs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *