14. Bradutul din conuri

Iata si cel mai mic concurent al nostru inscris cu numatul 14 la “Concurs pentru copii de Ziua Mediului Inconjurator”. Numele lui este Cristian Ciobotaru si are numai 1 anisor si 2 luni, este din Focsani, jud. Vrancea. “Bradutul din conuri” este titlul ales de mine pentru acest articol, desi as fi avut si alte optiuni, pentru ca am aflat de la mami, despre Cristinel, multe lucruri interesante si demne de urmat.

Iata ce ne spune:

Cristian este un copil foarte cuminte, adora sa stea afara in aer liber si de aceea cand vede ca ii scot hainutele incepe sa sara si sa rada bucuros. El este ” sanitarul casei ” pentru ca arunca la gunoi fiecare scama pe care o gaseste prin casa. Cateodata il mai cert pentru ca a facut din asta un hobby insa poate e de vina abtibildul de pe cos pe care il avem de la Organizatia Mare Nostrum, care ne-a impartit cateva pliante la mare, anul trecut, pentru a ne face mai constienti de necesitatea aruncarii gunoiului acolo unde trebuie si anume …la cos, pentru a avea un oras mai curat. Ii plac florile si deja l-am invata sa le miroasa si sa nu le rupa si de cate ori se apropie de o floricica pune nasucul si o miroase, mai putin papadiile pe care le sufla 🙂

Cosul moralist

Iubim florile


Jucarii noi – conuri de brad

Aveti nevoie de inspiratie? Dati unui copilas cateva conuri de brad si lasati-l sa vedeti ce face cu ele. Cu siguranta le va cladi cumva si indiferent de forma luata, va iesi un obiect decorativ, fie de toamna, de iarna, de Ziua Recoltei, daca ii adaugati si cateva accesorii. Conurile de brad le lipiti intre ele cu lipici cald (pistol de lipit cu baghete de silicon) si mai departe impodobiti in functie de sezon.

Concursuri Lucrari diverse Lucru Manual Ziua Mediului Inconjurator

1 Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *