14. Cutia de depozitare a creatiilor

Cu numarul 14 inscris la concursul pentru copii “Din nou la scoala!” este Dante Alexandru Oprisanu , 2 ani si 11 luni, loc. Braila. Mami lui Dante, Valy a venit cu ideea stralucita de a face impreuna o cutie de depozitare pentru creatiile lui Dante, pentru desenele lui, pentru cartile de colorat, creioane colorate, plastilina si orice mai intrebuinteaza el in momentele de inspiratie. 🙂

Cum am vazut lucrarea lor mi-a aparut in minte camera Oanei, plina de jucarii, carti de colorat, carti pentru activitati, picturi, desene, lucru manual, acuarele, tempera, plastilina, bilute, margele, panglici si multe altele, iar cutia de depozitare, la marimea aleasa de Valy si Dante, este ideala pentru toate aceste lucruri care nu stau niciodata la locul lor.

Multumesc pentru idee, Valy si multumesc micutului Dante ca a participat la concursul nostru. Mult succes!

Ce avem nevoie pentru a face o cutie de depozitare pentru creatii

cutie mare de carton, carton colorat, o esrfa suficient de mare sau alt material textil, hartie de impachetat cadouri, stickere cu flori, fluturi, animale sau decupaje din carton colorat, lac cu dispersie pe baza de apa.

Cum facem o cutie de depozitare pentru creatii

Am luat o cutie mare de carton pe care am lipit impreuna coli de carton gros si colorat. Pentru o mai buna rezistenta si un aspect mai placut am lacuit acest carton (cu lacul lui mami de la bijuterii). In interior am aplicat o esarfa colorata pe care am lipit-o pe fundul cutiei si pe marginile exterioare. O hartie de ambalaj frumos colorata decoreaza si interiorul cutiei .  Exteriorul l-a decorat apoi Dante asa cum si-a dorit el, cu multe animalute, cu flori si fluturi obtinuti cu perforatorul decorativ – Valy

 

Concursuri Lucrari diverse Lucru Manual Rechizite

3 Comentarii

  1. Ce bucurie sa va avem in concurs alaturi de noi! Succes! Cutia voastra – absolult superba – este un izvor nepretuit de inspiratie pentru multe alte cutii ce se vom umple de carti, jucarii si desene! Felicitari micului desenator!

  2. Perfect adevarat, Maria! este asa de furmoasa aceasta cutie, incat ma bate gandul sa fac si eu mai multe asemenea si sa le stivuiesc una peste alta in camerea Oanei. Poate, in felul acesta, vom fi in stare sa pastram ordinea.

    Multumesc de vizita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *