14. O floare pentru Romania mea

Numarul 14 in concursul “Sunt român mândru!” 

Andreea Gyorgy, de 2,5 ani din Bistrita, participa la acest concurs cu lucrarea “O floare pentru Romania mea”. Pentru ca Andreea cunoaste foarte bine culorile si are preferatele ei, mami a trebuit sa explice de ce alegem doar trei; astfel a inteles ca oamenii din jur au fiecare o casa a lor si pe noi toti ne reprezinta acest simbol in rosu, galben si albastru.

Am folosit ca si materiale flori de pai, snur tricolor, acuarela,creioane colorate, hartie alba si un pahar de plastic. Florile de pai au fost pictate cu acuarela, iar tricolorul de pe pahar cu creioane colorate, a fost alegerea Andreei, desi mami rede ca arata mai bine cu acuarela; dar este lucrarea ei si atunci ea a decis.

Iata ce a iesit, un pahar cu flori pentru Romania si oamenii ei, nu ramane decat sa ne bucuram impreuna.

LA MULTI ANI DE 1 DECEMBRIE!
1 Decembrie Concursuri Lucru Manual Sunt roman mandru!

3 Comentarii

  1. Am privit-o indelung pe Andreea si lucrarea sa si concluzionez ca Andreea este o floare a Romaniei; o floare superba, talentata si indemantica! Felicitari mamei pentru alegerea de a-i oferi Andreei libertatea de a-si lucra proiectul dupa dorinta – in creioane colorate pe langa pictura in acuarela – tehnicile de pictura alese sunt dovada creativitatii micutei! Felicitari Succes Andreea si felicitari din tot sufletul pentru o lucrare atat de inspirata pentru o varsta atat de frageda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *