15. Caiet de notite cu buzunar pentru creioane

Concurentul cu nr. 15 inscris la concursul pentru copii “Din nou la scoala!” este Atodiresei Cosmin Cristian, 10 ani, din loc. Cucorani, jud. Botosani. Cosmin ne arata un caiet de notite 2 in 1, adica un caiet cu buzunar pentru creioane. Lucrarea este foarte utila si usor de realizat. Caietul poate fi folosit cand se fac excursii tematice sau ore in natura. Copiii se recunosc dupa autoportretul realizat.

Modelul ales de Cosmin este la indemana fiecaruia, in cazul in care aveti o pereche de blue jeans uzati. Sa nu cumva sa stricati pantalonii buni pentru a taia buzunarul!

Ce avem nevoie pentru a face un caiet de notite cu buzunar

un caiet, un buzunar de la pantaloni blue jeans, adica blugi – pe romaneste, prenandez, un betisor de lemn, creioane si carioci si decoratiuni (in cazul de fata: ochisori mobli, carioci, un oval decupat dintr-o foaie alba).

Cum facem un caiet de notite cu buzunar

S-a  desenat capul copilului si s-a lipit pe coperta caietului in coltul superior. S-au lipit marginile buzunarului pe coperta caietului si s-au introdus instrumentele de scris.

Vezi model “Cum sa ornezi o agenda”, by Diana mea. Asta in cazul in care aveti muuult timp de pierdut. 🙂

Succes in concurs, draga Cosmin!

Concursuri Lucru Manual Rechizite

3 Comentarii

  1. Felicitari, Diana! Nu vazusem modelul tau, sa fim indulgenti si cu baietii, ei fac totul scurt si la obiect , nu intra in amanunte si nu se complica cu decoratiuni sclipicioase.

  2. Cristina, chiar m-am gandit la asta. Foarte bine ales designul pentru un baiat. Bravo, Cosmin!

  3. E uimitor cata inventivitate pot da dovada micutii! Felicitari Cosmin; lucrarea ta este foarte indrazneata si folositoare! Cine nu si-ar dori un caiet-penar?! Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *