15. Gargarita – colaj de primavara

15. Luca Oniciuc, 6 ani, se inscrie in concursul Daruim de Dragobete cu un colaj de primavara si anume o simpatica, vesela si eleganta gargarita care tine in manute o narcisa.

gargarita_colaj de primavara

gargarita_colaj de primavara

Cu ajutorul meu, Luca a facut o felicitare pentru mamici din care sa reiasa dragostea si bucuria de-a fi alaturi..

Pentru aceasta am avut nevoie de carton si hartie colorata, fire de catifea neagra, buline negre autoadezive, hartie de calc, creion, foarfeca, lipici, burete dublu-adeziv.

Am copiat elemente ale figurinei dupa care le-am decupat. Partile mai usoare au fost decupate de Luca iar cele mai de finete, de mine.

Nu ne-a mai ramas decat sa asamblam elementele decupate pentru a alcatui gargarita. Initial am vrut sa folosim pentru codita narcisei fir catifelat verde dar nu ar fi iesit frumos ,insa la antene s-a potrivit acest tip de fir.

Apoi am lipit gargarita pe un carton colorat pe care l-am infrumusetat cu 2 panglici decorative..

Dupa care Luca a scris mesajul .

felicitare cu gargarita_lucrata manual

felicitare cu gargarita_lucrata manual

Noua ne-a placut si speram sa va faca placere si voua. Timpul petrecut impreuna e mai frumos cand la final avem asa rezultate.

Concursuri Daruim de Dragobete Felicitari Felicitari pentru prieteni

4 Comentarii

  1. felicitari si mult succes! Mi-ar placea sa am si eu sabloanele daca se poate.Multumesc!

  2. Va multumim de aprecieri.Conteaza mult pentru cel mic si, de ce sa nu recunosc si pentru mine.Incerc sa-l angrenez in tot felul de activitati care sa-i stimulez creativitatea ,rabdarea si indemanarea.Sablonul cu gargarita l-am luat dintr-o carte “Modele de primavara si de Pasti” de la editura Casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *