17. Felicitare de multumire

 

17. Pentru a nu se lasa mai prejos decat surioara cea mica si Iarina (Slobozeanu)-eleva la Scoala Gen Berthlot , Ploiesti in clasa I, a vrut sa pregateasca o lucrare in care sa ne multumeasca pentru tema acestui concurs si pentru cuvintele frumoase. Ne-a pregatit o felicitare de multumire, incarcata cu inimioare. La cat de mare este felicitarea, ne dam seama cata iubire trebuie sa cuprinda. Te imbratisam, draga Iarina!

felicitare de multumire

felicitare de multumire

Fiindca Iarina este foarte harnica si a lucrat cu pasiune la lucrare, mama ei nu a putut tine pasul cu ea si nu a reusit sa faca suficiente poze, insa asta nu ne deranjeaza deloc, fiindca o vedem pe Iarina cat de concentrata si grijulie lucreaza si ne dam seama ca ii face placere o astfel de activitate. Nu avem de ce sa ne ingrijoram ca nu Iarina ar fi facut lucrarea.

Ce materiale avem nevoie pentru a face o felicitare de multumire

O coala colorata, fir auriu ,perforator model fluturas, abtibilduri, foarfeca si coala din spuma (foi gumate), aracet si foarfeca.

Iarina, intai a perforat foaia cu fluturasi, prin gaurile astfel create a introdus firul auriu, a decupat o inimioara mai mare si 3 mai mici  din coala de  spuma, si a aplicat abtibildurile cu inimioare.

Este o lucrare foarte usor de realizat, chiar si pentru copii mai mici.

 

Concursuri Daruim de Dragobete Felicitari Felicitari pentru prieteni Lucrari plastic, textile, foi gumate Lucru Manual

3 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *