17. Mediul inconjurator ar trebui sa ne fie prieten

Concurentul cu nr. 17 inscris in concurs este Oana Pintilei, 11 ani, din localitatea Saveni, jud. Botosani. “Mediul inconjurator ar trebui sa ne fie prieten” este titlul desenului in creioane colorate care ni-l prezinta la “Concurs pentru copii de Ziua Mediului Inconjurator”. Doamna profesor V. Ramona care i-a inscris pe Oana si  Andrei Buoariu are numai cuvinte frumoase despre elevii ei. Despre Oana Pintilei ne spune:

…este eleva in clasa a-V-a. Oana este o fetita cuminte, silitoare si ii place mult sa deseneze. Prin acest desen, ea incearca sa ne arate cum ar vrea sa fie mediul in care ea se joaca: sa fie curatenie, copiii sa nu fie violenti, sa nu rupa crengutele copaceilor, copiii sa nu se joace decat in spatii special amenajate, sa nu arunce hartii si alte gunoaie pe jos.

 

Draga Oana, desenul tau imi aminteste de orele mele de desen de la scoala. Tin minte ca mereu desenam parcuri pentru copii cu topogane, leagane, pomi multi, desenati exact ca cei din desenul tau. Multumesc ca mi-ai reamintit asta, dar sa stii ca si acum, la varsta mea, tot asa desenez. N-am progresat deloc, dar asta e un secret. 🙂

Desenul tau este foarte frumos, iar locul de joaca reprezentat de tine, chiar este unul ideal. Sa stii ca aud susurul rauletului din desen.

Succes, Oana!

Concursuri Desenele copiilor Diverse CC Ziua Mediului Inconjurator

1 Comentariu

  1. Ador sa descopar, in fiecare concurent, o viziune minunata asupra lumii privita prin ochiii copiilor, iar oana are o viziune ideala in care mediul inconjurator TREBUIE (imi place imperativul acesta) sa fie curat, ocrotit. Privindu-i desenul parca si vad: armonie, curatenie, pace! Succes Oana si Felicitari pentru desenul tau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *