17. Tablou de toamna din crengute si frunze

Da, tablou de toamna este lucrarea cu care se inscrie in concursul “Din nou la scoala!”, la numarul 17, Cristina Pop, 4 ani si jumatate din judetul Bistrita-Nasaud.  Cristina a realizat tabloul din crengute si frunze, cu gandul la inceputul unui nou an scolar, in cazul ei trecerea de la grupa mica la grupa mijlocie. Aceasta trecere are loc toamna, iar frunzele galbene care parasesc pomul simbolizeaza despartirea de grupa mica; frunzele verzi ramase reprezinta grupa mijlocie. Harnicuta de Cristina a reusit un tablou simbolic foarte frumos. Sper ca doamna educatoare l-a expus in clasa.

Ce avem nevoie pentru a face un tablou de toamna

foaie alba de hartie, crengute de copac, frunze verzi, lipici si creioane colorate

Cum facem un tablou de toamna

Cristina a lipit crengutele si a conturat, astfel, copacul. A lipit si frunzele, a desenat cateva frunze in jurul pomului, apoi a colorat totul.

Cristinuta, copacelul tau poate fi mesagerul multora. Multi dintre noi am lasat in urma o etapa a vietii si am inceput alta odata cu venirea toamnei.

Iti doresc succes!

 

Cristina Pop s-a inscris in concursul nostru la recomandarea lui G. Ludovica, mami Andreei G. participanta la concurs cu lucrarea “Flori din resturi de creion”.

Anotimpuri Concursuri Lucru Manual

4 Comentarii

  1. Frumos copacelul, Cristina! Placuta si cromatica frunzelor, verde pentru cele din pom, galben pentru cele desprinse, plutind in zbor si ruginiu pentru cele de pe pamant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *