18. Felicitare cu porumbei si inimioare

18. Ma numesc Ungureanu Sebastian, sunt elev in clasa a IV -a si am 10 ani.Vreau in primul rand sa felicit organizatorii pentru aceaste concursuri pe care le organizeaza si pentru temele pe care le propun.

Eu am confectionat o felicitare de Dragobete pentru Mami si Tati sub indrumarea si ajutorul mamei, m-a ajutat la confectionarea pasarelelor.

felicitare cu porumbei si inimioare

felicitare cu porumbei si inimioare

 Ce avem nevoie pentru a face o felicitare cu pormubei si inimioare

-carton colorat si alb

-hartie creponata

-carioci

-lipici

-sclipici,

-confetii stelute

-abtibilduri floricele

-foarfeca

Se deseneaza 2 inimioare, una am umplut-o cu bobite din hartie creponata portocalie si galbena, cealalta am colorat-o cu carioca. Am decupat 2 pasarele pe care le-am colorat si le-am facut aripioare . Acestea le-am lipit pe felicitare.

Pe marginea felicitarii am lipit stelute. Si am pus sclipici cu o pensula. In partea de jos am lipit hartie creponata care a fost taiata si care am vrut sa reprezinte iarba.

cum sa faci felicitarea cu porumbei

cum sa faci felicitarea cu porumbei

Titlul artistic al lucrarii lui Sebi ar fi fost, dupa parerea mea, Primavara aduce iubirea! Doi porumbei care-si prezinta iubirea, construindu-si impreuna cuibul, inconjurati de flori multicolore de primavara. Primavara este aproape!

 

Concursuri Daruim de Dragobete Felicitari Felicitari pentru prieteni Lucrari de Dragobete Lucru Manual

2 Comentarii

  1. Draga Sebastian, iti multumim pentru urari! Ai realizat o lucrare minunata utilizand mai multe tehnici de lucru si imi place tare mult efectul 3D pe care ai reusit cu succes sa il scoti in evidenta! Felicitari si Succes! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *