19. Emotii de septembrie -compunere

Pop Alexandra, 10 ani, din loc. Rebrisoara, jud. Bistrita-Nasaud m-a emotionat atat de tare cu compunerea trimisa, pentru concursul “Din nou la scoala!” incat mai ca nu-mi venea sa mai fac introducerea aceasta. As fi vrut sa scriu doar randurile Alexandrei ca sa va introduc direct in emotiile traite in prima zi de scoala. Alexandra este inscrisa in concurs cu numarul 10. Succes, Alexandra!

EMOTII DE SEPTEMBRIE

Este 15 septembrie, iar scoala a inceput. Daca mai toti copiii au cate o invatatoare, eu am norocul sa fiu indrumata de catre un domn invatator ca si Domnul Trandafir.

Eu am pasit in clasa cu multa emotie.Cand am ajuns inauntru am vazut o sala diferita de cea pe care o lasasem inainte de vacanta; sala era impodobita cu planse noi despre natura, bancile erau curate si fiecare la locul ei, iar pe tabla era scrisa o incurajare pentru elevi.

Am avut un ghiozdan si un penar nou ,carti interesante si uniforme  frumoase. Emotiile au fost maripentru ca incepea un nou an scolar si eu deja intram in clasa a 4-a, un an pana la despartirea de domnul invatator.

 

Pop Alexandra, 10 ani

Clasa a 4 a

Alexandra s-a inscris la concurs la recomandarea d-nei G. Ludovica, mami Andreei G. inscrisa cu lucrarea “Flori din resturi de creion”.

Concursuri Diverse CC Povesti si povestiri

7 Comentarii

  1. Se vede cat de mult iti iubesti si apreciezi invatatorul, daca faci o asemenea comparatie. Felicitari, Alexandra!

  2. sunt foarte curioasa sa stiu cum sunt domnii invatatori. ce este diferit intre dansii si doamnele inv. cum ii vad copiii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *