2. Suport pentru creioane din tub de carton

Concurentii inscrisi cu nr. 2 la concursul “Din nou la scoala!” este Vintu Teodor(4 ani), din localitatea Alios, jud. Timis. El a construit un  suport impreuna cu fratiorii lui mai mari, Ioana si Andrei. Cei trei frati ne prezinta un suport pentru creioane facut de manutele lor. Au lucrat in echipa la acest mandru suport si sunt convinsa ca distractia a fost mai mare, pe langa faptul ca ideile au fost mai multe si au terminat mai repede decat daca ar fi lucrat singuri. Am primit o multime de poze in care i-am putut admira pe micutii creatori si in fiecare dintre ele am vazut concentrarea si atentia lor de a duce lucrul la bun sfarsit.

Ce avem nevoie pentru a face un suport pentru creioane din tub de carton

“tub” din carton (noi am folosit unul ce a servit drept suport pentru musamaua care se vinde la metru), hartie colorata A4, hartie creponata, lipici, foarfeca, perforator cu diferite forme, creion, carton. In colajul cu poze prezentat mai jos puteti vedea toate materialele folosite, precum si etapele de lucru.

Cum facem un suport de creioane din tub de carton

Taiem 3 bucati din tubul de carton (de inaltimi diferite), le imbracam in hartie creponata, le lipim toate 3 la un loc, apoi desenam forma treflata a celor 3 sectiuni de tub lipite, decupam din carton baza suportului de creioane si o lipim; la final,  decoram suportul cu hartie colorata (cu formele obtinute cu ajutorul perforatorului).

Ce distractie!

Concursuri Lucru Manual Rechizite

2 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *