21. Colaj din inimioare pictate

21. Amalia Albianu, 2,6 ani vrea sa daruiasca mamei un colaj din inimioare pictate. Darul ei este realizat cu ajutorul mamei insa, tehnica de lucru este atat de usoara, incat poate fi aplicata cu usurinta de copii cu varste intre 2-3 ani. Mihaela, mama mandra a Amaliei, descrie toti pasii lucrarii pe blogul Activitati creative.

colaj de inimioare pictate

colaj de inimioare pictate

Ce avem nevoie pentru a face un colaj din inimioare pictate

foi de desen, acuarela/tempera rosu, roz, argintiu, burete (pentru a amesteca, intre ele, culorile, pentru inimioara a doua), dop de pluta (pentru a stampila cu argintiu pe inimioara roz, pensule, scotch dublu adeziv/lipici, foarfeca.

Concursuri Daruim de Dragobete Hartie si carton Lucrari de Dragobete Lucru Manual

4 Comentarii

  1. Mie imi place foarte mult inimioara realizata de micuta Amalia, este vesela si copilareasca dar totodata arata foarte profesional prin efectele de acuarela create cu ajutorul acelor mici spirale. Mult succes micuta Amalia!

  2. La prima privire, pare o lucare 3D, abia apoi citind cu atentie am realizat cat de simplu este lucrata, cu materiale si tehnici atat de accesibile micutilor de varsta pana in trei anisori. Efectul este uimitor si sunt foarte impresionata de aceasta lucrare! Felicitari Amaliei pentru o lucrare atat de frumoasa!
    Recunosc ca ma sensibilizeaza si alegerea inspirata a combinatiei rosu-roz-argintiu, dar mai ales utilizarea dopurilor de pluta pentru imprimarea vopselei – este si tehnica preferata a micutului meu. Felicitari! Mult succes in concurs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *