22. Copilarie fericita – colaj de 1 Iunie

Concurentul cu nr. 22 inscris in concurs este Mizgoi Alexandra, 9 ani, din loc. Batrani, jud. Prahova. Prin colajul ei, intitulat “Copilarie fericita”, Alexandra ne demonstreaza ca putem sarbatori impreuna cele doua zile importante ale lunii Iunie, 1 Iunie – Ziua Copiilor si 5 Iunie – Ziua Mediului. Cum pot copiii sa sarbatoareasca mai bine, daca nu in aer liber, bucurandu-se de libertate si de culorile pastel ale naturii care te imbie la alergat si chicotit?

Daca doriti sa vedeti mai multe asemenea colaje realizate de colegii Alexandrei, va rog sa urmati linkul “Ne pregatim de 1 Iunie”.

Ce avem nevoie pentru a face un colaj de 1 Iunie

* imagini cu copii din cartile de colorat vechi

* hartie glasata

* foarfeca

* lipici

Cum facem un colaj de 1 Iunie

Sunt sigura ca pastrati o multime de carti de colorat, desi nu mai au imagini noi pentru colorat. Cel putin, eu asa fac. Nu stiu de ce le pastrez, dar am teancuri in dulapiorul cu materiale de lucru manual al Oanei. Doamna inst. Moraru Mihaela a venit cu o idee grozava si sunt bucuroasa ca am gasit cum sa refolosesc aceste carti.

Pregatiti foaia de lucru cu hartie glasata verde si albastra, plus orice alte elemente din natura doriti: copaci, flori, soare etc.

Se decupeaza copiii din diverse carti de colorat sau reviste si se asambleaza intr-un colaj.

Succes, Alexandra!

Concursuri Lucru Manual Ziua Copilului Ziua Mediului Inconjurator

4 Comentarii

  1. Mult succes in concurs, Alexandra! Colajul tau este o adevarata lucrrare care transmite simplu si frumos mesajul zilei de 1 iunie, iar faptul ca ai folosit hartie tiparita pentru colaje (decupari) este important ca mesaj de ziua mediului, caci si cartile uzate pot fi refolosite chiar si pentru a crea un colaj cu un asa minunat mesaj. Bravo!

  2. Multumim frumos ca v-a placut colajul nostru!!! Suntem tare mandrii!!! Speram ca suntem o sursa de inspiratie pentru voi!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *