22. Macheta gradinita de copii

Ioana Vintu este concurentul cu nr. 22 inscris la concursul “Din nou la scoala!”. Ea are 5 anisori si este din localitatea Alios, jud. Timis. Este surioara lui Andrei si Teo, inscrisi si ei la concursul nostru. Macheta gradinitei de copii este o alta lucrarea originala cu care ne-au obisnuit deja fratii Vintu. Sunt foarte mandra sa gazduiesc  atatea creatii noi, sursa de inspiratie pentru oricine paseste pragul casutei.

Macheta gradinitei de copii reproduce foarte bine un loc in care Ioana isi petrece mare parte din viata ei, deci un loc foarte important. Cum altfel l-ar putea reprezenta daca nu toamna, cand emotiile sunt mai mari la gandul revederii gradinitei?

Ce avem nevoie pentru a face o macheta a gradinitei de copii

o bucatica de lemn (care a fost taiata dintr-un picior de masa), polistiren, hartie colorata, hartie creponata verde, lipici, foarfeca, creion, perforator, carton, scobitori si un pic de plastilina maron.

Cum facem o macheta a gradinitei de copii

Invelim lemnul in hartie colorata, ii facem acoperis din carton, pe care lipim apoi hartie rosie. Lipim geamuri si usi tot din hartie, invelim bucata de polistiren in hartia creponata. Apoi facem copacelul: lipim cateva scobitori cu banda de lipit si le imbracam in hartie maro. Punem plastilina in varf in care infigem apoi crengile si punem frunze in copacel si pe jos. Asemanator cu coroana copacelului am realizat o tufa.

Regret ca nu mai am timp sa fac un colaj din toate pozele trimise, dar voi incarca 1-2 poze din timpul lucrului.

Iar eu iubesc macheta aceasta! Felicitari mami, felicitari Ioana!

Anotimpuri Concursuri Lucrari diverse Lucru Manual

4 Comentarii

  1. Cata munca depusa si cata aplecare spre a face un lucru atat de frumos. Bravo ! Ati facut o lucrare deosebita, demna de toata lauda.

  2. Ce frumoasa este gradinita! Iar copacelul cu frunzele multicolore intregesc lucrarea, felicitari!

  3. valy, oare de ce ai avut comentariul moderat?

    Mami lui Ioana, Teo si Andrei este foarte inventiva. Sunt foarte bucuroasa ca am cunoscut-o chiar si numai pe internet.

  4. Hei! Dar se pare ca in familia Ioanei talentul este la el acasa!! Felicitari micutei, fratiorilor si multe aplauze mamei! Succes in concurs, micută Ioana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *