24. Coronita din inimioare

24. Numele meu este Oana si particip alaturi de fetita mea de 1 an si 10 luni, Daria Mihai, la concursul organizat de dumneavoastra “Daruim de Dragobete“. Am realizat o coronita pentru sora mai mare, Tea, caci ce e mai frumos decat dragostea de sora .

coronita din inimioare

coronita din inimioare

Materiale necesare pentru coronita din inimioare

– carton gros

– hartie alba

– culori si carioci de culoare rosie

– un ghem pufos

– forma de inimioara (pt biscuiti)

– “plastilina” – coca de modelat

– patafix

– un fir de rafie rosu

Daria a fost “designer”ul , ea a colorat (cititi va rog mazgalit) o coala alba de hartie, cu carioca si creioane colorate diferite de rosu: linii, puncte.

Dintr-un  carton am decupat (eu) un cerc si am infasurat (impreuna) un ghem pufos cu culori calde, potrivit si pentru camera in care stau cele doua.

Intre timp am copt din coca o inima pe care am scris mai apoi Tea si am adaugat-o coronitei. La sfarsit am decupat din hartia cu model a Dariei forme de inimi pe care le-am lipit cu patafix pe cerc.

Va multumesc pentru posibilitatea de a participa si va doresc mult succes in continuare in tot ceea ce faceti.

Cu mult drag,

Oana

Concursuri Daruim de Dragobete Lucrari de Dragobete Lucru Manual

3 Comentarii

  1. Imi aminteste de cadoul de la surioara mea, cadourile… asa e nimic nu se compara cu dragostea de sora:)

  2. Felicitari Oana! Fetitele tale sunt norocoase cu o mamica atat de creativa si indemanatica! Felicitari si mult succes alaturi de ceilalti micuti concurenti! Ma bucur nespus sa vad ca iti incurajezi fetitele sa creeze!

  3. Asa m-am gandit si eu, ca dragostea de sora, mai ales cand esti dorita de ea, este un dar nepretuit. Cum Daria e inca in perioada in care necesita grija tuturor, m-am gandit ca Tea sa simta ca e iubita si ca facem impreuna lucruri frumoase, atat pentru ea, cat si pentru a mentine familia unita.
    Multumesc pentru aprecieri, mult, mult, mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *