30. Lumea e a tuturor copiilor- desen in creioane colorate

Concurentul inscris cu nr. 30 inscris la “Concurs pentru copii de Ziua Mediului Inconjurator” este Munteanu Gabriela, in varsta de 6 ani si 8 luni din comuna Sanpetru, judetul Brasov. “Lumea e a tuturor copiilor” este un desen in creioane colorate, in care Gabi a dorit sa reprezinte copiii de pe toate meridianele Pamantului.

Sunt foarte mandra ca acest desen este gazduit de mine. Multumesc, Gabriela, pentru inscrierea in concurs. Iti doresc succes si sper sa ne vizitezi in continuare si, daca creezi ceva inspirat de pe blogul nostru, te rugam sa ne arati si noua.

Cu drag,

Casuta Copiilor

Si de aceasta data va las in compania mamei concurentului nostru, deoarece mama stie sa spuna cele mai frumoase cuvinte despre copilul ei.

Gabi este în grupa pregatitoare la grădiniţă de abia aşteaptă să vină toamna să meargă la şcoală. Încă din grupa mică de la grădiniţă, dar şi acasă am tot vorbit despre planeta noastră şi oamenii care locuiesc în ea, despre faptul că frumuseţea acestei lumi constă în diversitatea ei şi ce ne stă în putinţă pentru a o proteja. Avea doar trei anişori când, într-o zi, pe drum mergând la grădi, a observat că un om în toată firea a aruncat un ambalaj pe jos şi atunci s-a uita mirată la mine şi m-a întrebat “mami de ce a aruncat nenea hârtia  jos ?”Atunci am realizat că stă în puterea noastră, de modul în care ne educăm copii, viitorul acestei lumi. Nu am putut decât să îi răspund că nu l-a învăţat mămica lui că trebuie să arunce guniul la coş. Acest site vine în sprijinul părinţilor şi educatorilor în acest scop: de a ne învăţa copiii ceea ce e bine şi ce nu.

Multumim frumos, doamna Munteanu, pentru ca ati inclus Casuta Copiilor printre preferintele dumneavoastra.

Concursuri Desenele copiilor Diverse CC Ziua Mediului Inconjurator

1 Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *