34. Felicitari de Ziua Romaniei

Nr. 34 inscris in concursul“Sunt român mândru!”  este Rares Matei Blanaru, 3 ani, loc. Braila.

Ne-am alaturat si noi mandrilor romanasi si romancute creatori si creatoare de frumos, de romanesc, confectionand doua felicitari in culorile drapelului.

Materiale necesare: cartoane colorate – rosu, galben si albastru, perforator deco – frunza, adeziv (aracet), fasii de hartie quilling in cele trei culori ale drapelului romanesc, sablon cu harta Romaniei, penson pentru aplicarea adezivului, foaie de hartie alba si creion.

Cum am procedat: pe foia alba de hartie am trasat cu atentie conturul hartii Romaniei dupa sablon, iar apoi Matei a aplicat pe suprafata conturata cu ajutorul pensului adezivul peste care a lipit mai apoi frunze obtinute prin perforarea cu perforatorul deco. Matei a aranjat, sub indrumarea mea, frunzele colorate astfel incat sa inchipuie tricolorul (albastru, galben si rosu). Am decupat apoi Romania astfel obtinuta si al lipit colajul din frunze tricolore pe prima coperta a unei felicitari obtinute prin plierea unui carton colorat de format A5. Matei a confectionat astfel prima lui felicitare cu Romania.

Pentru cea de a doua felicitare am rulat mai intai fasiile colorate de hartie quilling obtinand petale (cate trei din fiecare culoare a tricolorului), iar Matei le-a lipit inchipuind o floare cu petale: rosii, galbene si albastre. Am adaugat apoi mesajul concursului nostru preferat si astfel ne inscriem in concursul “Sunt roman mandru!” alaturi de alti minunati si talentati participanti. Succes tuturor!
Maria si Matei au facut felicitari personalizate pentru Casuta Copiilor si pentru mine si sunt tare mandra de asta. Pe una din felicitarile lui Mateiut scrie Pentru Amy – Casuta Copiilor si pe coperta 1 scrie Sunt roman mandru.
1 Decembrie Concursuri Felicitari Lucru Manual Sunt roman mandru!

1 Comentariu

  1. Draga Amy, meriti tot ce este mai bun pe lume! Este o onoare sa te cunoastem si o mare bucurie sa participam la concursurile pe care le organizezi pe Casuta Copiilor! Matei lucreaza intotdeauna cu placere si buna dispozitie pe temele – atat de frumoase si de potrivite pentru varsta copilariei – pe care le propui intotdeuna inspirat pentru concursurile tale. Succes mandrului meu romanas si tuturor micutilor participanti! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *