35. Casuta pasarelelor din betisoare de lemn

Iata ca pe ultima suta de metri se inscrie in concurs si concurentul cu nr. 35, Ungureanu Sebastian, 9 ani si jumatate, din localitatea Pitesti, jud. Arges. Ma bucur, Sebastian, ca ne inveti si pe noi sa construim o casuta pentru pasarele din betisoare de lemn. Imi place atat de mult casuta ta ca in curand voi incerca si eu sa fac una asemanatoare, impreuna cu fetele mele, si daca imi reuseste o voi atarna in foisor, printre ghivecele de muscate si petunii. Va fi un decor special, mai ales ca si alti concurenti mi-au dat o multime de idei despre cum as putea sa-mi decorez foisorul.

Avem in concurs o casuta a bunicilor, o casuta a florilor, bineinteles ca aveam nevoie si de o casuta pentru pasarele. Multumesc, Sebastian, pentru surpriza ta. Era cat pe ce sa declar concursul inchis. 🙂


Ce avem nevoie pentru a face o casuta a pasarelelor

* betisoare din lemn, ramase de la inghetata

* adeziv tip prenadez

Cum facem o casuta a pasarelelor

Asa cum ne spune si Sebastian, este nevoie de imaginatie si indemanare pentru a putea realiza un astfel de proiect, dar cu putina vointa, poate reusim si noi.

Se lipesc betisoarele intre ele, cu prenadez, sub forma de cuburi. Lasam loc pentru intrare si pentru ferestre. Suprapunem cuburile realizate si le lipim tot cu prenadez. Nu este usor, desi descrierea este scurta si pare la indemana.

Eu va doresc rabdare si multa indemanare si, daca reuseste cineva sa realizeze o astfel de casuta, il rog sa ne-o prezinte si noua.

Concursuri Jucarii Lucru Manual Ziua Mediului Inconjurator

5 Comentarii

  1. Chiar utile aceste betisoare … le-am aduna si noi daca am fi asa amatori de inghetata pe bat… dar poate gasim o sursa pe undeva, merita icnercat sa construim ceva asemanator. Felicitari acestui baietel pentru tenacitate.

  2. Va multumesc tuturor pentru aprecieri.Proiectul a fost inceput in vara 2010.Ce-i drept toata familia a mancat multa inghetata.
    Multumesc si Lorenei care a contribuit din plin pentru obtinerea materiei prime pentru constructie.
    Sebi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *