36. Copiii sarbatoresc Ziua Mediului

Cu nr. 36, inscrisa la Concurs de Ziua Mediului Inconjurator, este clasa a-III-a A, de la Scoala cu clasele I-VIII Strejnicu, jud. Prahova. Copiii, sub coordonarea doamnei invatatoare Polifrone Violeta, au sarbatorit Ziua Mediului plantand pomisori. De acum, curtea scolii lor va fi mult mai frumoasa, iar cand pomisorii vor creste si vor deveni copaci in toata regula, sub crengile lor, copii se vor putea adaposti de soarele dogoritor al dupa-amiezii.

Copii, daca nu veti uita de “Casuta copiilor” poate ne trimiteti poze, peste cativa ani, ca sa vedem pomii mari.

Pe langa activitatile desfasurate in aer liber, copiii au realizat si o multime de desene si picturi care reprezinta natura in diferite ipostaze: marea vesela si vietatile ei colorate, marea trista, natura curata, vie, dar si poluarea.

Desene si picturi cu marea

Desene si picturi cu mediu inconjurator

Protejati marea!

Pictura cu mediu poluat

Felicitari din inima, dragi copii, atat pentru desenele voastre foarte frumoase, dar mai ales pentru ca ati aratat ca va pasa de scoala voastra si ca va doriti sa invatati intr-un mediu curat si frumos. Felicitari, doamna invatatoare, pentru initiativa! Ar fi minunat daca mai multe cadre didactice ar lua exemplu dumneavoastra si, cu mic-cu mare, intr-o joaca, intr-o activitate organizata, poate chiar un concurs cu premii nu foarte mari, ar amenaja un spatiu verde ordonat si ingrijit.

Spun asta deoarece de curand am vizitat o scoala din Timisoara, care mi-a lasat un gust amar. Culmea este ca in acea scoala invata viitorii artisti si spatiul lor ar trebui sa arate ca o opera de arta. Sunt trista sa vad atata nepasare si lene.

Din nou, felicitari tuturor si succes in concurs!

Concursuri Desenele copiilor Diverse CC Ziua Mediului Inconjurator

4 Comentarii

  1. Felicitari, Violeta! Imi pare bine ca te-am anuntat la timp despre concurs si observ ca elevii tai si-au dat toata silinta sa nu te dezamageasca. Activitatile diverse denota preocuparea ta si a elevilor pentru grija de natura.

  2. Sunt impresionata de atat de multa preocupare acordata protejarii mediului din partea doamnelor invatatoare, dar si de raspunsul atat de frumos exprimat prin lucrari artistice si nu numai din partea elevilor. Felicit din toata inima copiii participanti, dar totodata aplaud din tot sufletul pe doamnele coordonatoare participante in concurs! Cu mare drag urez succes tuturor concurentilor mari si mici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *