37. Costum de balerina din materiale reciclabile

Concurentul cu nr. 37 inscris la “Concurs pentru copii de Ziua Mediului Inconjurator” este Bianca Polifrone, 8 ani si 6 luni, din Ploiesti. Frumoasa Bianca a facut, impreuna cu mama ei, un costum de balerina din materiale reciclabile si pentru ca avea nevoie si de podoabe, tot din deseuri a facut si cercei si coliere.

Deoarece imi plac foarte mult florile si de fiecare data cand le cumpar acestea sunt ambalate, m-am gandit ca n-ar fi rau sa- mi fac un costum de balerina. Desigur ca am avut nevoie si de ajutorul mamei. De asemeni imi plac si bijuteriile iar din cutii de bere am confectionat cateva. Sper sa va placa!

Surioara Biancai probabil ca-si asteapta randul sa primeasca o rochie la fel de frumoasa. Pana atunci o ajuta pe sora ei sa-si aseze palaria.

Ce avem nevoie pentru a face un costum de balerina?

* ambalaje de la flori

* capsator

* resturi de hartie creponata

* foarfece

* adeziv

Bijuteriile create de Bianca impreuna cu mama ei sunt intr-adevar uimitoare. Parerea mea este ca aceste podoabe nu trebuie purtate, deoarece la orice miscare, tabla poate sa raneasca. Ele pot fi asezate intr-un decor, de exemplu un copac, realizat la lucru manual, pe care sa-l impodobiti apoi cu aceste bijuterii.


Ce avem nevoie pentru a face bijuterii din materiale reciclabile

*cutii goale de bere
*foarfece cu model

Doamna Polifrone completeaza:

Daca lucrati cu grija nimic nu se poate intampla. Cel mai bine ar fi sa lasati parintii sa faca decupajul din deseurile de la cutiile de bere. Voi sa desenati modelele.

Succes, balerino!

Concursuri Lucrari plastic, textile, foi gumate Lucru Manual Serbari si Carnavaluri Ziua Mediului Inconjurator

6 Comentarii

  1. Bianca va fi cu siguranta un designer al viitorului, care va avea grija ca mediul inconjurator sa fie protejat, iar viitorul bijuteriilor si al tinutelor este cel al materialelor reciclabile! Bravo Bianca! Ma bubur ca ai gasit sustinatori atat de simpatici ca surioara ta! Felicitari amandurora!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *