37. Desen cu copii in port national

37. Lucrarea lui Radu(7 ani, Ilfov, Bragadiru)  nu e ideea noastra, noi aveam alta idee, insa a venit cu ea de la scoala si am finalizat-o acasa. Dna invatatoare le-a vorbit despre Unire, despre drapel, despre stema Romaniei si au facut steagul din amprenta manutei lor. Imi permit sa zic ca steagul Romaniei e pe maini bune. Sint convinsa ca fiecare invatatoare/educatoare le-a vorbit copiilor despre insemnatatea zilei de 1 decembrie.

A fost o bucurie pentru noi sa lucram pentru aceasta activitate.

copii in port national

1 Decembrie Concursuri Desenele copiilor Diverse CC Sunt roman mandru!

3 Comentarii

  1. Nu doar ca e pe mani bune, dar e imbratisat de cele mai curate si mai de incredere manute – manutele mandrilor romanasi! Felicitari Radu! Succes!

  2. Maria, multumim. Intotdeauna gasesti cele mai potrivite cuvinte cu care incurajezi copilasii. Si pentru ei aceste vorbe de apreciere a muncii lor fac cat toate premiile puse in joc – cel putin pentru copiii mei.

  3. @Nicoletag: cu mare placere! E o minune sa descopar copii atat de talentati si dornici de a invata in joaca, creand! Te imbratisez cu drag si sper sa ne regasim si la urmatorul concurs al Casutei Copiilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *