39. Felicitare scrapbooking pentru indragostiti

39. Eduard, 3 ani, se prezinta cu o felicitare scrapbooking, ideala de daruit de Dragobete. Detalii gasiti si pe blogul Inspirat din natura.

felicitare scrapbooking, pentru indragostiti

felicitare scrapbooking, pentru indragostiti

Materiale folosite:

hartie decupata in forma de inimioare, carton, set scrapbooking pentru felicitari, lipici.

materiale pentru scrapbooking

materiale pentru scrapbooking

Edi de regula nu are rabdare la activitati mai complicate, de aceea incerc sa caut variante pentru el si asta pentru ca si el e pasionat de hartie, decupaje din hartie si lipit. Foarfeca o foloseste cam de la 2 ani jumatate; i-am cumparat una mai mica asa ca pentru copii si se descurca foarte bine.
Inimioarele sunt decupate din hartie (cu putin ajutor) si lipite una peste alta, pe mijloc; arata ca o inimioara 3 D; am ales acest model sa-i fie lui usor;

inima 3D - interior felicitare

inima 3D – interior felicitare

de regula ii las pe ei sa faca lucrarile, singuri, eu doar le dau indicatii la inceput, iar pe parcurs doar daca ma intreaba. Indiferent cum ies, ca unele sunt puse stramb, ca sunt invers, sunt frumoase si sunt tare mandri ca e creatia lor proprie, realizata fara prea mult ajutor din partea mea.

Concursuri Daruim de Dragobete Felicitari Felicitari pentru prieteni

2 Comentarii

  1. Multumim Rux! Si ar mai fi pus el multe, voia sa umple toate paginile, dar s-a oprit … i-a explicat surioara cum trebuie sa arate o felicitare 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *