4. Suport rechizite din borcan decorat

Concurentul cu nr. 4 inscris la concursul “Din nou la scoala!” este Ceapa Andrada, 8 ani, din localitatea Batrani, jud. Prahova. La fel de ingeniosi ca la concursul precedent organizat de Casuta Copiilor, elevii doamnei inv. M. Mihaela au realizat din borcane goale diferite suporturi pentru rechizite. Au lucrat fiecare la suportul propriu, dar au ales-o pe Andrada sa ii reprezinte la acest concurs. Eu sper sa mai vedem si alte lucrari de ale lor, fiindca stiu sigur ca sub indrumarea doamnei Mihaela vor veni cu idei noi, spre fericirea celor care urmaresc blogul nostru.

Ce avem nevoie pentru a face suporturi pentru rechizite

* un borcan gol, de preferat de 400 gr.

* hartie colorata autocolanta

* pungi de plastic sau hartie creponata

* banda adeziva

Cum facem un suport pentru rechizite

Este simplu si nu necesita multe explicatii. Din hartia colorata autoadeziva taiati gura, nasul, ochii si lipiti pe borcan. Observati “chipurile” de clovni pe suporturile noastre.

Nu am primit explicatii despre cum este prinsa hartia creponata (parul) in jurul borcanului. Eu as opta pentru pungi colorate din plastic si le-as sustine cu benzi adezive. Sper sa primim lamuriri de la d-na Mihaela.

Parerea mea este ca suporturile sunt, pe langa utile, si decorative. Intr-o sala de clasa ar arata foarte bine pe un raft, in coltul creatorului. In aceste suporturi se pot pastra creioanele colorate, cariocile si alte instrumente de scris, plus lipiciurile, liniarele sau materiale necesare la ora de abilitati practice.

 

Concursuri Lucru Manual Rechizite

9 Comentarii

 1. ingenioasa idee! am o gramada de borcane.

  dupa comentariul tau pt.care iti multumesc, am ajuns pe site-ul tau si mi-am dat seama ca nu e prima data,deci ma bucur de regasire 😉

 2. Rux, cred ca ar trebui sa te inscrii si tu. Poate primesti premiul pentru fidelitate. 🙂

  Wow, Iren, ce am descoperit pe site-ul tau! Voi trece la linkuri preferate “lumea copiilor” de pe pagina ta. Sunt lucrari de exceptie.

  Multumesc pentru vizite!

 3. Ingenioase suporturile si atat de vesele! exact ceea ce le trebuie elevilor cand au un program atat e incarcat, ii mai binedispune. Bravo, Mihaela!

 4. Cristina, ai exprimat intocmai starea care iti este transmisa atunci cand privesti aceste borcanele decorate.
  Multumim de trecere!

 5. Multumesc frumos pentru aprecieri! Ma bucur ca suntem sursa de inspiratie ! Adevarat, borcanele au prins bine in randul copiilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *