5. Lumea mea – desen in creioane colorate

Imi pare bine sa anunt si concurentul cu nr. 5 inscris la “Concurs pentru copii de Ziua Mediului Inconjurator”. Se numeste Carla Maria Biltac, are 5 anisori si este din Craiova. Carla ne prezinta un desen in creioane colorate, intitulat atat de frumos si sugestiv “Lumea mea”.

Am rugat-o pe mamica ei sa-mi spuna cateva cuvinte despre micuta Carla si am primit mesajul care il veti citi mai jos, mesaj care pe mine m-a facut sa o indragesc foarte mult pe Carla Maria. O fetita de numai 5 ani are aspiratii foarte mari in ceea ce priveste viitorul ei. Succes, Carla Maria, in tot ceea ce-ti propui!

Pentru noi, timpul petrecut in afara gradinitei inseamna balet si pictura. Este pasionata de pictura, gaseste inspiratie in tot ce ne inconjoara. Din fericire pentru noi ceilalti, Carla este unul din acei copii care gasesc bucurie in tot ceea ce fac si ceea ce isi doreste cel mai mult este ca adultii sa nu mai fumeze, sa mearga mai mult pe jos sau cu bicicleta, sa nu mai arunce lucruri pe strada decat la cosurile special amenajate ( si atunci e foarte atenta la reciclare – aici este mai mult meritul celor de la gradinita trebuie sa recunosc). Dar cel mai mult isi doreste ca noi ceilalti sa putem vorbi cu natura, sa o intelegem si sa o apreciem.

La intrebarea : ce crezi ca o sa te faci cand ajungi mare? ea raspunde inca de cand avea 3 anisori : “Sefa la Salvati planeta!” ( a fost un program la gradinita in cadrul caruia ea a participat activ si a ramas marcata)

Spune mereu ca ea vorbeste cu plantele si animalele si ca acestea mereu se plang ca nu le ingrijim asa cum ar trebui.

 

Concursuri Desenele copiilor Diverse CC Ziua Mediului Inconjurator

4 Comentarii

  1. foarte frumos desenul si frumoasa atitudinea. ar trebui ca mult mai multi copii sa gandeasca la fel. sper sa aiba suces in viata si sa aiba sustinere in ceea ce vrea sa faca. felicitari si mamicii pentru educatie!
    bravo

  2. un copil la cinci ani cu o asa viziune si asa talent si-ar gasii toata lumea. sustineti-o sa ajunga in viata cat mai sus si sa ne schimbe si pe noi, ceilalati.
    succes Carla!

  3. Sunt impresionata de talentul micutei Carla, dar si de felul minunat in care gandeste. E minunat si sa descopar ca cei atat de mici au timp sa aduca aminte adultilor ceea ce este cu adevarat important! Succes Carla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *