8. Semn de carte cu dedicatie

Numarul 8 in concursul nostru “Din nou la scoala!” este Lipovanu Viorel David, 10 ani, elev la scoala din loc. Cucorani. Imi place asa de mult ideea acestui semn de carte, prezentat de Viorel, incat mi-am propus deja sa realizez astfel de semne de carte cu dedicatii (mesaj) la gradinita, la grupa Oanei, intr-un nou atelier offline al casutei. Viorel a facut semnul de carte ca un mic simbol de apreciere pentru cartile citite de el. Si-a scris o caracterizare Sunt cel mai bun cititor! , dupa care si- a notat cartile citite. “Acest lucru il va incuraja sa citeasca mai mult”. O citez pe Cristina, sub indrumarea careia a realizat lucrarea.

Ce avem nevoie pentru a face un semn de carte cu dedicatie

* cartoane colorate, carton alb, carioci, fir de chenile (fir plusat), pix, lipici si imaginatie.

Cum facem un semn de carte

S-a decupat pe coala alba de carton capul unui baietel, s-a decorat cu fire de chenile (parul), in prealabil facandu-se niste gauri prin care s-au introdus firele. S-au decupat doua fasii de hartie cartonata de diferite culori care s-au lipit intre ele. La sfarsit se scrie mesajul. In cazul nostru, Viorel David si-a notat cartile citite de el.

Se pare ca Viorel se pregateste sa castige unul din premiile oferite de casuta copiilor. In acest caz, semnul de carte este exact ce avea nevoie.

Parerea mea este ca poate fi si un cadou dragut.

Succes, Viorel!

Concursuri Hartie si carton Lucru Manual Rechizite

6 Comentarii

  1. @Viorel: Felicitari pentru semnul de carte personalizat si aplauze rasunatoare pentru lecturile facute! Succes in concurs!
    @ Cristina: Sunt bucuroasa sa descopar atat de multa inspiratie, dar mai ales originalitate. Va admir pentru incurajarile minunate pe care le oferiti micutilor pentru a lectura! Felicitari!

  2. Felicitari pentru idee!!! O voi prelua si eu impreuna cu baietii mei, asa sper sa le trezesc si mai mult interesul pentru lectura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *