Activitati de vara pentru copii

Copiii au terminat scoala si au la dispozitie multe zile lungi si lenese de vara. Ei ar putea sa-si petreaca timpul in fata televizorului sau copiii dvs. ar putea sa-si foloseasca imaginatia pentru a crea proiecte care sa scoata in evidenta propriile talente. Sa vorbim despre activitatile de vara pentru copii.
Conteaza ce fac copiii in vacanta lor de vara? La urma urmei, acestia sunt la scoală 9 luni din an şi au la scoala ore de arta. Dar ei au suficiente ore de arta la scoala?
Creativitatea si arta nu sunt acelasi lucru. Creativitatea este o abordare a vietii. Ganditorii creativi stiu ca problemele au mai multe solutii diferite. Atunci cand se confrunta cu un obstacol, gasesc o cale in jur mai degraba decat sa renunte. Ei trebuie sa fie dispusi sa isi asume riscuri pe masura ce invata noi abilitati. Acestea sunt aptitudini importante in viata care trebuie sa fie incurajate la copii.
Activitatile de vara, mestesugurile pentru copii si proiectele de stiinta ofera copiilor posibilitatea de a invata si practica aceste abilitati. Chiar daca au urmat un ghid proiect exact, ei vor in continuare sa ia decizii cu privire la nuante de culori si unde sa plaseze elemente. Odata ce acestia sunt familiarizati cu acest proiect, cei mai multi copii vor dori sa o faca din nou. Asa se obtine cu adevarat creativitatea. In primul rand modifica culorile, apoi formele şi, brusc, acesta este un nou proiect din imaginatia lor.
Proiectele de creatie incurajeze copiii sa gaseasca resurse pentru a face ceea ce doresc, mai degraba decat sa aiba la dispozitie o cutie care are toate materialele intr-un singur loc.
Aceste activitati de vara incurajeaza copiii sa lucreze cu o varietate larga de materiale. Unul dintre cele mai bune lucruri despre proiectele de vara este faptul ca acestea pot fi efectuate afara. Mai putina mizerie de curatat!

Cum sa faci o fosila

In cautarea lui Dino

Bratari din resturi de sarma

Cum se face un zmeu

Cum faceti o Pinata

Activitati de vara Diverse CC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *