Alte felicitari pentru 8 Martie

M-am gandit sa va ofer mai multe idei referitor la creare unor frumoase felicitari pentru 8 Martie. Imaginile de mai jos va vor ajuta sa creati frumoase felicitari pentru ziua mamei. Aveti nevoie de curaj, hartie, culori, o forfecuta, lipici, rabdare si multa imaginatie.

Pentru alte idei vedeti si Martisoare si felicitari de 8 Martie si Cum sa faci felicitari de 8 Martie

Felicitare 8 Martie – ghiveci cu flori

Idee nr. 1

Daca nu mai stiti cum se face un pahar de hartie, urmati linkul si gasiti aici pasii care trebuie urmati. Paharul de hartie poate fi ghiveciul pentru flori de pe felicitare.

felicitare_martisor

Idee nr. 2
Mami nu se va supara daca sacrificati o poza de-a voastra. O lipiti pe un carton colorat, indoit in doua, si aveti o felicitare minunata pentru mami. Puteti sa desenati si o floare pe fotografie sau o inimioara, insa nu mai mult, pentru ca incarcati poza.

***

Idee nr. 3

Scoateti la imprimanta sau decupati dintr-o carte de colorat sau o revista florile pe care doriti sa le lipiti pe felicitare. Cel mai bine ar fi sa decupati aceste flori de pe o felicitare veche. Ar fi indicat sa lipiti imaginile cu burete dublu adeziv. Aplicati in plus o fundita, o bucata de material inflorat sau un voal. Lasati imaginatia sa lucreze.

***

Idee nr. 4

Scoateti la imprimanta diferite modele wallpaper, desenati pe spatele lor flori si fluturi, apoi decupati. Combinati-le dupa placul vostru.

***

Idee nr. 5

Indoiti un carton in doua, desenati florile, decupati-le si colorati. Apoi lipiti hartie creponata, paiete, margele.

8 Martie Felicitari

25 Comentarii

  1. Nu exista in dictionar cuvantul "fontita" si ma surprinde ca foarte multa lume il foloseste desi cuvantul corect este "fundita", diminutivul de la "funda" care inseamna, potrivit DEX, "nod in forma aripilor unui fluture, facut dintr-o fasie de matase, de panza etc. si servind ca podoaba" Daca tot ne adresam copiilor, eu zic s-o facem corect, ca sa nu perpetuam aceste greseli de exprimare.

  2. Ma bucur ca nu te-ai suparat. Imi place blogul tau, in ziua in care l-am descoperit l-am citit cap-coada fara sa ma despart de ecran. Felicitari!

  3. mi-ar fi placut sa gasesc asemenea informatii cand eram mai mica, pentru ca tin minte cum ma chinuiam sa confectionez ceva frumos, doar-doar sa o impresionez pe mama 🙂 e bine ca te-ai gandit la asta

  4. laura, cum sa ma supar? mai fac greseli si imi place sa mi se spuna
    multumesc pentru aprecieri.

  5. RUM am inteles ca e in engleza rom, da nu tigan ca bautura. Da ce inseamna FYM? E tot in engleza?

  6. dadatroll, incearca sa citesti pe orizontala, de la stanga la dreapta. vei constata cu uimire ca scrie FOR YOU MOM, adica PENTRU TINE MAMA, iar daca citesti de la dreapta la stanga va iesi ROF UOY MOM. Uups! Oare ce inseamna?

  7. De 8 martie imi place foarte mult sa o impresionez pe mama cu cate o felicitarare mai deosebita si stiu cat de mult se bucura

  8. Sunt asa de frumoase! eu am incercat cat de cat sa fac aproape la fel mai mici mai mari dar toate m-au impresionat imi plac cel care a facut aceste felicitari e un geniu eu sunt unul dintre ei .dar a mea nici nu se campara cu ce au facut ceilalti a mea este cea cu multe multe flori mai mult de culoarea verde, a iv-a nu cred ca va plece dar am o intrebare nu cumva voi, stiti daca prima e facuta de mana ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *