Atelier Poveste si colaj cu Mos Nicolae

Dragi prieteni, va invit la un nou atelier pentru copii, in Timisoara, sambata 23.11 ora 12.30. Doresc sa intram in atmosfera calda a sarbatorilor de iarna si ce este mai potrivit pentru un astfel de inceput decat o poveste despre un Mos bun si darnic, precum Mos Nicolae?! O poveste interactiva numai buna de asternut pe… un suport din lemn, pentru ca aceasta sa dainuie multa vreme de acum incolo.
Vom face un colaj din materiale special alese pentru voi, pe un suport din lemn iar, la final, veti descoperi un minunat tablou de iarna.
afis_atelier_mos_nicolae

Atelierul va avea loc la libraria Cartea de Nisip – Timisoara, Str. V.V. Delamarina, Nr. 1 (colt cu strada Alba-Iulia) sambata, 23.11.2013, de la ora 12:30.
Participarea se face pe baza de inscriere in prealabil la adresa de e-mail casutacopiilor@gmail.com sau la telefon 0726.681.599. Inscrieri pana vineri 22.11 la ora 12:00. Copiii mai mici de 5 ani trebuie sa fie insotiti de parinti, deoarece gradul de dificultate este mediu.

Cost participare: 25 lei – inclus o bautura racoritoare sau un ceai. Primim si parintii in povestea noastra pentru propriul lor tablou.

atelierul offline al casutei Diverse CC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *