Atelier Romanasul si Romancuta

Romanasul si Romancuta vor fi doua dragalase papusele din linguri de lemn, superbe decoratiuni pentru bucatarie, in ton cu sarbatoarea romanilor, 1 Decembrie.

Asadar, dragi prieteni, va invitam sambata, 30.11 la ora 12.30 la libraria Cartea de Nisip ca sa ne confectionam papusi, sa invatam sa coasem pe etamina, cu ace speciale pentru copii, sa coloram pe hartie (valabil pentru cei mai mici participanti) frumoasele costume ale portului romanesc.

Papusile din imagine sunt minunatele creatii ale Cristinei Hriscu, ale carei lucrari, in numar mare, le-ati vazut pe blogul nostru. Inca ne inspiram din lucrarile Cristinei si nu ne vom opri curand. Multumesc si pe aceasta cale!

afis_romanasii micFiindca noua ne place sa daruim nu numai bucurii ci si cadouri celor din jurul nostru, vom avea si o tombola la care toti copiii participanti vor avea de castigat.

Cost atelier 25 de lei, iar daca doresc sa participe si parintii cu propriile lor papusele, va rog sa mai adaugati 10 lei pentru materiale. Nu uit nici de data aceasta sa va servesc cu o bautura racoritoare.

Inscrierile se fac pana cel tarziu vineri, 29.11, ora 12:00. Multumesc pentru intelegere!

Participarea se face cu inscriere in prealabil la adresa de e-mail casutacopiilor@gmail.com sau la telefon 0726.681.599 – Amalia

Va astept cu tot dragul!

atelierul offline al casutei Diverse CC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *