Braduti din carton, podoabe de Craciun

Bradutii din carton pot fi si ei podoabe pentru bradul de Craciun. Ai avantajul sa-i poti confectiona din cartoane de mai multe feluri si culori. Pentru realizarea bradutilor din carton poti folosi cartoane simple, pe care le gasesti in librarii, de la verde deschis la verde inchis sau chiar alb, rosu, galben etc. sau poti sa imprimi pe cartoane albe sau colorate diferite motive gasite pe internet. Daca ai posibilitatea, foloseste cartoane  stamping existente in magazinele de hobby-uri.

Ce avem nevoie pentru a face braduti din carton, podoabe de Craciun

* cartoane colorate de mai multe feluri

* fir stralucitor

* perforator cerculet (eu nu am avut si am folosit perforatorul inimioara si nu sunt multumita de rezultat)

* lipici

Cum facem braduti din carton, podoabe de Craciun

Alegeti modelele de cartoane pe care le doriti la suprafata. Intre cele doua coli introduceti un alt carton, de alta culoare (rosu, galben), si decupati-le pe toate deodata sub forma de bradut. Cu perforatorul cerculet faceti cateva gauri pe ambele cartoane de la suprafata si veti obtine un bradut cu globuri colorate, in functie de cartonul colorat asezat la mijloc.

Perforati varful bradutului si introduceti firul stralucitor. Atarnati podoaba in bradul de Craciun.

Ideea este preluata de pe site-ul http://crafts.kaboose.com

Craciun, Mos Nicolae, Anul Nou Hartie si carton Lucru Manual

7 Comentarii

  1. hihi! pareri si pareri…
    eu iubesc sclipiciul pe acadeluta, cineva a spus ca nu-i plac acadelutele cu sclipici. nu poti sa multumesti pe toata lumea. 🙂

  2. Ce frumosi sunt bradutii tai, am sa incerc si eu cativa in weekend cu Dante, am mai multe planuri de dus la bun sfarsit Pentru luni la gradinita trebuie sa ducem cate o decoratiune pentru bradut si m am gandit sa fac cateva cu Dante si sa le ducem sa fie acolo. Asa ca bradutii tai sunt o idee excelenta.

  3. Bradutii cu inimoare sunt perfecti! Restul depinde de viziunea fiecaruia; eu spre exemplu as fi realizat inimioarele argintii pentru ca au deja firele argintii ori as anina bradutul cu fir rosu, daca inimioarele ar ramane rosii! Cam atat!:))

  4. dragele mele, speram sa vin cu alte decoratiuni surpriza, dar n-am mai apucat sa fac nimic zilele astea. cred ca maine imi aduin fetele si ne asezam la masa si incepem sa taiem si sa lipim impreuna, ca n-am mai facut asta de mult. 🙂

    Imbratisari!

  5. Pingback: Desene, picturi, colaje « copiisimame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *