Cadouri de Craciun oferite de copii

 

Cele mai frumoase cadouri de Craciun pe care le pot oferi copiii sunt felicitarile lucrate chiar de ei.

Mama, tata, bunicii, unchii, educatoarele, profesorii si prietenii vostri vor fi foarte incantati daca le veti oferi o felicitare facuta de manutele voastre. Priviti cateva exemple si incercati sa le faceti si voi. Sunt foarte usor de realizat si la indemana oricui, pentru ca folositi doar carton colorat, hartie colorata, tempera sau acuarele, lipici si foarfeca.

Daca oferiti astfel de felicitari cuiva, asteptam sa ne spuneti si noua cat de apreciate au fost. 🙂

Cum realizati aceste cadouri de Craciun

Pliati, in doua, un carton colorat. Aplicati, cu ajutorul lipiciului, diferite simboluri de Craciun sau de iarna, cum ar fi: bradul de Craciun, globuri, lumanari, un om de zapada, Mos Craciun, stelute si altele. Din resturile de cartoane colorate decupati imaginile dorite si lipiti-le pe cartonul pliat. Nu ezitati sa folositi acuarele sau tempera, lipiciuri cu sclipici, materiale textile, resturi de la hartiile de ambalat cadouri, staniol si orice gasiti prin gentuta voastra de lucru manual. Trebuie doar sa va folositi imaginatia, sa va inspirati din realitatea din jurul vostru sau chiar din cartile de povesti, cartile de colorat, revistele pentru copii sau de pe internet.

Sfat: Incercati sa nu incarcati felicitarea cu prea multe simboluri. De cele mai multe ori, un singur simbol de Craciun are un efect mai estetic decat un peisaj complex. Asta in cazul in care sunteti incepator si nu un artist. 🙂

Sarbatori fericite!

Imagini via: http://familyfun.go.com/

Felicitari Felicitari de Craciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *