Cartea de onoare 2011

Cititorii mei permanenti o cunosc pe Hriscu Cristina, invatatoare la scoala din loc. Cucorani, jud. Botosani si stiu ca ideile de creatie ale ei mereu mi-au mers la inima si m-au impresionat prin ingeniozitatea lor. Pentru activitatea ei, desfasurata pe Casuta Copiilor, i-am pregatit o Carte de Onoare, decorata manual. Poate suna prea pompos “Carte de Onoare”, dar eu chiar ma simt onorata de prezenta Cristinei pe blogul nostru pentru copii.

Cartea de onoare este un album de poze care contine 20 de pagini cartonate, acoperite cu folie protectoare. Copertile, din carton foarte gros, le-am decorat prin tehnica scrapbooking si quilling. Sper ca acest album sa-i fie de folos Cristinei si sa gazduiasca  activitatea ei alaturi de elevi. Mereu in continua actiune, Cristina va umple paginile albumului cu poze, diplome si certificate obtinute pentru toata munca depusa in folosul scolii si a locuitorilor satului Cucorani. Spor si putere de munca, draga Cristina H.!

Poate reusesc sa-mi fac un obicei din a oferi, o data pe an, o asemenea Carte de onoare aceluia care aduce in Casuta numai ganduri bune si idei folositoare.

Diverse CC Pregatiri de sarbatori

2 Comentarii

  1. Oh, Amalia! Iti multumesc mult pentru darul oferit. Dupa cum ti-am mai spus, am ramas uimita de frumusetea albumului si modul in care l-ai impachetat, chiar a fost un cadou anticipat de la Mos Nicolae. Sper in continuare sa nu dezamagesc asteptarile, atat ale tale cat si a utilizatorilor acestui site, prin postarile realizate de elevii mei.

  2. Ma bucur mult ca ti-a placut, Cristina. Asa cum ai spus si tu, chiar imi face placere se ofer bucurii celor din jurul meu si daca scopul meu a fost atins, atunci sunt fericita!
    toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *