Carti pentru copii cu continut practic de la ANTEEA

In cautare de carti pentru copii cu continut practic am descoperit  un nou site, al editurii Anteea care mie mi-a ramas la suflet. Cum iubesc cartile foarte mult, iar o parte din mine inca se simte copil, cartile de la editura ANTEEA m-au cucerit pe loc. Am intrat pe situl editurii http://www.editura-anteea.ro/index.php, am vazut copertele si titlurile catorva carti expuse si deja ma simteam ca la mine acasa, in camera de lectura si relaxare, la care visez de mult. Am dat fuguta la descriere prezentata pe site-ul editurii ANTEEA si am citit randurile de mai jos:

ANTEEA a luat fiinta in anul 2004 la Cluj-Napoca si inseamna in primul rand carte pentru copii. O carte astfel conceputa din punct de vedere grafic, incat sa te opresti asupra ei, daca o vezi intr-o librarie sau la un stand si sa-ti doresti s-o cumperi pentru copilul tau sau pentru elevii de la gradinita – si astfel gandita din punct de vedere al continutului, incat sa-ti doresti sa le cumperi si pe urmatoarele din aceeasi colectie sau apartinand altor colectii ANTEEA .

Poate suna cam ambitios, dar ANTEEA este intr-adevar un proiect ambitios, lansat intr-o vreme in care edituri cu renume se intrec in a publica cele mai frumoase, mai interesante si mai sofisticate carti pentru copii.

ANTEEA mai inseamna, intr-o faza de inceput, carte cu continut practic. Dar despre acest lucru nu sunt multe de spus, ci, mai degraba, de realizat. Asa ca noi, deocamdata, ne dorim sa avem spor la treaba si cati mai multi cumparatori din randul celor mari si celor mici – fideli si multumiti.

…intocmai la gandul meu, ceea ce, dupa cum spuneam mai sus, m-a determinat sa ma simt in acel loc ca in mediu meu familial. Preturile sunt incredibil de mici si prin urmare poti alege cu usurinta cel putin 5-6 carti din oferta variata, expusa. Daca faci comanda cu valoare de peste 45 lei, nu platesti taxe postale!

Ce-am mai gasit interesant aici? Mai exista stocuri din editiile vechi si aceste carti, editura ANTEEA le vinde la preturi cuprinse intre 4-5 lei/buc. Pentru mamici gasim carti ajutatoare in gospodarie: cum sa ingrijim florile, retete de dulciuri, retete de post s.a.

Va prezint cateva din cartile care m-au emotionat, fara sa exagerez starea mea de spirit, atat prin titlu cat si prin grafica prezentata:

Stiu sa scriu frumos

– invat sa trasez elemente grafice, invat sa scriu literele, invat sa scriu numerele

Vine trenul de la munte, incarcat cu versuri multe…

– poezii si cantece pentru copii in engleza, germana, franceza, spaniola si italiana

Cantecele copilariei

– pentru copii mari si mici, pentru dascali, parinti si bunici

Legende romanesti despre flori

– 13 legende despre 13 flori indragite

Categoriile pe care le gasiti, daca accesati pagina editurii Anteea sunt:

* carti educative pentru prescolari si scolari

* carti cu jocuri si exercitii destinate învatarii si exersarii limbii engleze

* povesti, poezii, fabule, de citit si colorat

* …si nu numai

 

 

Va doresc lectura placuta si activitati recreative si cat mai distractive!

Carti pentru copii Diverse CC

2 Comentarii

  1. Imi este atat de drag sa le citesc fetitei mele. Am scuza sa citesc povesti, legende sau sa fac liniute si bastonase. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *