Castigatorii concursului “Din nou la scoala!”

Cu o mica intarziere reusesc sa anunt si castigatorii concursului “Din nou la scoala!”. In primul rand, multumesc tuturor participantilor, intai pentru ca si-au facut timp sa participe la un concurs care cerea si putina munca, nu doar aruncarea unui comentariu, apoi pentru lucrarile pline de inspiratie impartasite cu noi. Sunt asa mandra de ele!

Scopul acestor concursuri, de pe Casuta Copiilor, este sa ajute mamicile sa descopere cat de multa placere ii face copilului sa creeze si sa construiasca, mai ales intr-o echipa mama-copil sau mama-copii. Nu ne pierdem speranta ca acest lucru se va si intampla intr-o buna zi.

Multumesc partenerilor concursului – Editura Cartea Copiilor, Editura IBU si Editura Anteea pentru multimea de premii oferite cu atata generozitate.

Random a extras urmatorii castigatori:

Nr. 3 in concurs – Paula Petcu Scrisoare din clasa a IV-a

Nr. 23 in concurs – Radu G.Desen – Prima zi in clasa I

Nr. 10 in concurs – Cristian V.Insigna de merit

Castigatorul premiului de recomandare este:

Andreea G. Flori din resturi de creion care a recomandat concursul Cristinei Pop – Tablou de toamna si Alexandra Pop – Emotii de septembrie

singura care a adus in concurs participanti.

Castigatorul premiului de fidelitate este:

Matei BlanaruSuport pentru pensule prin tehnica decupage. Mami lui Matei, Maria, a lasat cele mai multe aprecieri concurentilor.

Premiu special

se acorda Cristinei Hriscu, inv. la Scoala cu clasele I-IV din Cucorani, jud. Botosani, pentru cea mai mare implicare in concurs, alaturi de elevii acestei scoli , pentru ideile deosebite cu care s-au prezentat copiii indrumati de ea si pentru cele mai utile obiecte realizate manual.

Cristina, premiul tau este o surpriza. Il vei primi pe parcursul anului. Mai mult nu vreau sa spun. Surpriza este surpiza!

Felicitari tuturor castigatorilor!

 

Concursuri Din nou la scoala

10 Comentarii

 1. Felicitari tuturor castigatorilor! A fost inca un concurs inspirat si plin de lucrari frumoase. Sa cresteti frumosi copii si sa va fie de folos fiecare experienta acumulata prin ceea ce faceti alaturi de mamicile si indrumatorii vostri.
  Felicitari si tie, draga Amy, pentru organizare si pentru sponsorii generosi pe care i-ai adunat spre a face bucurie micutilor!

 2. Hei!! Nu-mi vine sa cred ca gata .. s-a si terminat! Mi-a facut o deosebita placere sa va admir creatiile, bravo!! si elicitari Amy pentru idee:D

 3. Felicitari castigatorilor, dar si micutilor participanti pentru ideile minunate pe care le-au impartasit cu noi! Felicitari si Cristinei H. pentru lucrarile cu care ne-a incantat de-a lungul concursului! Imbratisari calde si tie Amy si multumesc sustinatorilor/ sponsorilor pentru premiile de care ne vom bucura!

 4. Amalia, tema concursului a fost inedita, ne-a trebuit multa imaginatie si indemanare pentru a realiza creatiile. Felicit pe toti participantii si pe fericitii castigatori, toate lucrarile au fost minunate! Multumesc pentru premiul surpriza pe care ni-l vei oferi!

 5. felicitari castigatorilor, dar si tuturor participantilor la concurs.a fost foarte interesant.si tie Amy felicitari pentru tot efortul depus!

 6. Multumim pentru sansa pe care ne-ati dat-o de a participa la concurs. Cred ca toti, copii, mamici, dascali, suntem castigatori de drept. Asadar, felicitari tuturor participantilor, toate lucraruile au fost minunate.
  Faptul ca randomul ne-a extras pe noi a fost o intamplare fericita care nu poate decat sa ne bucure.

 7. Este primul concurs la care particip si chiar i-am zis lui mami ca m-as bucura sa castig si am castigat. Multumesc pentru premiu.

 8. Va multumesc tuturor pentru aprecierile voastre. Sunteti foarte dragute.

  Valy, este o placere deosebita sa ofer bucurie copiilor.

  Rux, a trecut totusi o luna de zile. 🙂

  Maria, multumesc pentru sustinerea ta.

  Cristina, mi-as fi dorit sa postez pe blog exemple de lucrari, dar nu am avut timp. Imi pare foarte rau!

  Geta, te mai asteptam si cu alta ocazie. Imbratisari!

  Nicoleta, se pare ca pluteste norocul in casuta voastra. La ambele concursuri, pe casuta, ati castigat. felicitari!

  Paula, felicitari! Te mai astept si cu alta ocazie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *