Casuta Copiilor la TVR Timisoara

Casuta Copiilor a fost prezenta, vineri, 13 iulie, la matinalul Regional Cafe la TVR Timisoara. Am fost invitata impreuna cu Diana, fiica mea de 14 ani, ca sa va readucem aminte de copilarie, poate de acele zile in care si voi va distrati cu jucarioare facute de parintii sau bunicii vostri. Candva, acele jucarii fabricate acasa tineau locul papusilor si masinutelor scumpe, azi jucariile fabricate acasa nu sunt decat o ocazie de a ne petrece timpul, in mod creativ, alaturi de copii.  Pe tot parcursul emisiunii, de la 7-9, am punctat de cate ori am avut ocazia, nevoia si obligatia noastra_ de ce nu?_ de a sta mai mult timp alaturi de copiii nostri, incercand sa le ocupam timpul in mod sanatos, inteligent si sa-i pregatim in acest mod pentru ce va fi.

Regional cafe cu Veronica si Andrei

Regional cafe cu Veronica si Andrei

Veronica Mihoc si Andrei Borosovici, gazdele emisiuni, mereu pusi pe glume si cu chef de joaca, au imbratisat ideea si au intrat in joc, ceea ce m-a facut sa cred ca scopul meu a fost atins.

Cat despre noi, Amy si Diana, nu stim daca ne-am descurcat bine, daca ne-am aratat emotiile, daca ne-am balbait, daca ne-am blocat sau nu. Dar, oricum ar fi fost, noi ne-am simtit minunat si, asa cum a spus cineva, ne-am simti de-ale casei, adica adoptate.

Va asteptam sa vedeti si jucarioara construita de noi in platourile emisiunii Regional Cafe, a televiziunii romane.

Multumim pentru invitatie!

atelierul offline al casutei Diverse CC

4 Comentarii

  1. Rux, multumim! Mai asteptam poze.

    Cristi, e un pas inainte pentru casuta noastra. 🙂

    Mihaela, multumim frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *