Casuta Copiilor si Artoria un nou parteneriat

Un An Nou plin de satisfactii sa aveti, dragi vizitatori!
Casuta Copiilor, formata din Amy, Dia si Oana – in continua crestere, nu se odihneste in luna ianuarie ci se reorganizeaza, din dorinta de a impartasi cu cat mai multa lume ideile creative, special colectate pentru toti copiii si parintii care doresc sa (re)descopere bucuria jocului si creativitatea proprie.
Casuta Copiilor reia atelierele de creatie in luna februarie intr-un nou spatiu, in parteneriat cu clubul de arta ARTORIA, cu sediul in Piata Unirii, Timisoara.

afis_parteneriat

Clubul ARTORIA vine cu o multime de oportunitati pentru copilul tau. Este locul unde arta se impleteste cu abilitatile practice si cu engleza intr-o experienta unica. Artoria este locul in care copilul tau poate deveni orice doreste. Va putea alege intre teatru in limba engleza, limba engleza interactiva pentru copii, ateliere art and craft, dansuri moderne pentru copii, lectii de pian, pictura s.a.

Va invit sa vizitati pagina de facebook a clubului ARTORIA si daca va place ideea va rugam sa dati un like si sa impartasiti si altora putin din entuziasmul nostru.

Revenim cu detalii in zilele urmatoare. Pana atunci, aveti grija de voi si urmariti-ne in continuare pe http://casutacopiilor.info ca sa nu pierdeti propunerile noastre de idei creative.

Va mai asteptam!

Diverse CC Educatie/Cultura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *