Colaj | Pom de toamna

Va propun sa facem un pom de toamna din colaj de frunze. Si pentru ca nu avem intotdeauna la indemna frunzele care le dorim pentru lucrarile noastre, am ales o combinatie de poze ale frunzelor naturale. Le-am preferat celor desenate, pentru ca tabloul nostru sa para cat mai real, desi veti vedea ca nu este deloc real. Pe un trunchi de copac, am lipit patru feluri de frunze, cele mai des intalnite frunze de toamna, fiecare tip de cate o culoare diferita: galben, portocaliu, rosu si maro.

Cum facem un colaj de toamna

Pentru inceput scoateti la imprimanta imaginea de mai jos, frunzele de toamna, apoi cu multa rabdare decupati-le. Imprimati si copacul fara frunze, suportul lucrarii noastre. Click pe imagini pentru marire.

poza stearsa si inlocuita cu:


Mai trebuie doar sa aplicati lipici pe spatele frunzelor si sa le potriviti pe crengile copacului.

Imaginea finala a lucrarii

Sugestie:

Puteti sa printati copacul fara frunze pe un carton colorat, de marimea A4. Optati pentru culoarea cerului plumburiu, maro pal, roscat stins. In continuare realizati o rama pentru tabloul vostru si nu mai ramane dacat sa-i gasiti un loc potrivit sa-l expuneti. Poate intr-o incapere a casei, in salile de clasa, la birou sau puteti sa-l faceti cadou.

Vezi si articolul  copacul-de-toamna

Distractie placuta!

Anotimpuri Lucru Manual

1 Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *