Concurs – Idei creative

Bine v-am regasit! A venit toamna, a inceput scoala, s-au numarat bobocii, ceea ce inseamna ca toata lumea si-a revenit din toropeala verii, moment bun pentru a incepe un nou concurs pe Casuta Copiilor.

Perioada concursului este 24 septembrie – 10 octombrie! Premiile sunt oferite de Editura Casa si constau in trei minunate carti din seria “Idei creative”: Papusi din oua, Figurine si ornamente din aluat, Ornamente naturale pentru Craciun.
Toate cele trei carti de idei creative vor fi oferite unui singur castigator, ales prin random, in 11 octombrie. Castigatorul va fi anuntat prin mesaj privat.

concurs casuta copiilor si editura casa

Ce trebuie sa faci:

1. Da like paginii de fb https://www.facebook.com/CasutaCopiilor
2. Da like paginii de fb https://www.facebook.com/editura.casa?ref=ts
3. Intra pe site-ul editurii Casa http://edituracasa.ro/ alege articolul preferat, revino la acest articol si pune la comentarii linkul catre articoll.
4. Share la acest concurs (daca nu ai pagina de facebook, trimite acest concurs, pe e-mail, la trei persoane din agenda ta + casutacopiilor[@]gmail[.]com.
Participa la extragere doar cei care au indeplinit toate cerintele concursului.
Succes!
Concursuri Idei creative

12 Comentarii

  1. Multumesc pentru interes! Doamnelor, pentru ca participarea sa fie valabila, va rog sa cititi punctul 4 din cerintele concursului. Eu nu am primit niciun mail de la niciun participant, in care sa vad ca ati facut cunoscut acest concurs. ATENTIE! Este valabil pentru cei care nu au share-uit pe facebook.
    Multumesc de intelegere!

  2. Buna, Cosmina! imi pare rau sa te anunt ca te-ai inscris in concurs prea tarziu. Ultima zi de participare a fost 10 oct.
    Te asteptam la urmatoarele concursuri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *