Concurs Rao Books

Rao Books Direct si Casuta Copiilor va invita la un concurs in care puteti castiga un set de 3 carti din colectia Basmele Copilariei. Pentru a putea participa la extragerea random, organizata in 1 Iunie, trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:

1. Like la paginile de facebook https://www.facebook.com/CasutaCopiilor si  https://www.facebook.com/pages/Rao-Books-Direct/256046091156989

2. Distribuie fotografia concursului pe pagina ta de facebook. Daca nu ai pagina de facebook, posteaza articolul intocmai pe blogul tau (in acest caz revino cu un feedback) sau trimite un e-mail catre casutacopiilor[@]gmail[.]com, adauga inca 3 persoane la CC si trimite linkul acestui articol, apoi urmeaza punctul 3.

3. Raspunde la intrebarea: Care este basmul preferat al micutului tau? lasand un comentariu la unul din titlurile din colectia Basmele Copilariei de pe blogul http://raobooks.wordpress.com/

Va uram succes!

Concursuri Rao Books

2 Comentarii

  1. cartile preferate copilului meu sunt: cenusareasa, alba ca zapada, scufita rosie , hansel si gretel, capra cu trei iezi, degetica, cartea junglei , pinochio, etc . mi-as dori tare mult sa castig va multumesc!!

  2. Va propun un concurs sustinut de Trupart si Teatrul Arca.
    Pentru a castiga o invitatie de 2 persoane, la spectacolul Motanul Incaltat de Sambata 16 iunie ora 11a.m la La Scena din Calea Calarasilor 55, trebuie sa intrati pe http://www.facebook.com/events/190672327725888/ dati share si spuneti Cine este personajul negativ din povestea Motanul Incaltat ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *