Concurs “Sunt român mândru!”

Cu ocazia zile de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, Casuta Copiilor lanseaza un nou concurs cu tema “Sunt român mândru!” Parteneri: editura Anteea, HobbyShop  si Bio4Life.

Concursul se desfasoara in perioada 23 noiembrie – 5 decembrie. Trei (3) castigatori vor fi desemnati prin random in data de 6 decembrie, de Mos Nicolae. In plus, se va acorda un premiu special al carui posesor il voi alege eu dupa anumite criterii: originalitate, calitate, implicare etc. si un premiu pentru cele mai multe recomandari. Daca auziti despre acest concurs de la unul din participanti, va rog sa mentionati acest lucru in e-mailul pe care mi-l trimiteti. Persoana care strange cele mai multe recomandari este desemnata castigatoare la aceasta categorie (cel putin doua recomandari).

Conditii de participare si variante la alegere:

  1.  Copiii pot participa la concurs cu lucrari scrise: compuneri, poezii, desene, picturi, colaje cu imagini (foto) despre Romania, traditii si obiceiuri, port national, despre cum sarbatoresc 1 Decembrie, despre orice actiune legata de aceasta sarbatoare.
  2. Participare cu lucru manual in care ii rog pe micuti sa se prezinte cu diferite creatii manuale, prin care sa arate ca sunt romani mandri.   Exemple: insigne cu tricolor, decoratiuni cu stegulete, felicitari de 1 Decembrie, machete, decoratiuni pe haine, decorarea claselor etc.

Participantii sunt rugati sa faca 2-3 poze in timpul lucrarii si o poza a lucrarii la final, plus cateva detalii despre executie (materiale folosite, cativa pasi de lucru).  Rog indrumatorii sa scrie un text legat, cu aproximativ 200 cuvinte, ca sa pot posta lucrarile la timp. Sunt intr-o mare criza de timp si am nevoie de ajutor. Daca nu se poate, nu se poate, dar v-as fi recunoscatoare daca ati incerca. Multumesc!

Toate proiectele copiilor va rugam sa le trimiteti la adresa de email casutacopiilor@gmail.com. E-mail-ul trebuie sa contina obligatoriu si numele participantului si varsta.  Se poate lucra in grupuri, dar daca fiecare copil vine cu lucrarea sa, cu atat mai multe sanse de castig.

Fiecare lucrare va fi prezentata pe blogul nostru, intr-un articol propriu, cu precizarea participantului la concurs

Despre premii:

Editura Anteea ofera 9 carti (titlurile le aflam in curand)

HobbyShop ofera kituri care contin accesorii pentru crearea bijuteriilor: margele, snururi, brelocuri, FIMO ( in curand aflam nr. de kituri)

Bio4Life ofera doua produse de la Weleda

 

Sampon si gel de dus pentru bebe cu galbenele

Crema de corp hidratanta bio cu galbenele

Alte detalii in curand.

Spor la creat si inspiratie maxima va doresc!

Concursuri Sunt roman mandru!

10 Comentarii

  1. Ce bucurie sa ne intampini cu un nou concurs in Casuta! Felicitari pentru tema concursului! Ne anuntam si noi participarea si vom reveni cum se cuvine cu lucrarea noastra!

  2. buna seara! Super concursul…si chiar trebuia sa facem ceva nou asta seara si nu aveam nici o idee la ora aia (cand am primit notificarea)…asa ca am prestat. am trimis mailul cu lucrarea dariei.

  3. Maria, ce bucurie pe mine ca mereu ma pot baza pe prieteni! Te imbratisez!

    Andreea, bine ai venit in Casuta noastra! Sunt foarte bucuroasa sa vad participanti noi la concursurile Casutei! Daca nu iti vezi lucrarea postata curand este din cauza ca lucrarile le voi prezenta in ordinea sosirii. Abia astept sa vad ce a lucrat Daria.

  4. Frumoasa si interesanta tema concursului! Felicitari Amy. Venim si noi, deja ne-am alocat timp in week-end pentru aceasta activitate. Abia astept sa vad cu ce idei minunate se vor inscrie fetele.

  5. Pingback: “Fluturasii” sunt romani mandri « copiisimame

  6. Pingback: copiisimame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *