Copii si mame, impreuna in atelierul de creatie

“Fiecare copil este unic si fiecare mama isi creste si educa puiul asa cum simte si crede mai bine“. Pornind de la  aceasta idee, doua mamici – Maria si Vali – au creat  spatiul virtual numit Copii si mame, un loc in care  impartasesc din experientele traite alaturi de micutii lor, despre bucuria de a descoperi si invata, despre alimentatie, comportamente, lucru manual, poezii si povesti. Universul copilariei este fascinant iar ele il compun  din bucatele de poveste, asa cum il vad alaturi de copiii Dante si de Matei.

Copilaria e un mare loc de joaca in care  incearca cu indemanare, rabdare si multa veselie sa le deschida copiilor ochii si perceptiile asupra lumii ca fiind un imens si fascinant Atelier in care totul se creeaza! Este vorba despre Atelierul virtual de creatie, un spatiu in care gasiti  picturi, colaje, desene, crafturi, bricolaje si orice alta reprezentare a exprimarii artistice la nivelul copilasilor de varsta prescolara. 

Spre atelierul de creatie virtual, locul in care va intampina cu caldura si prietenie Maria si Vali:

Spre “cafeneaua” Mariei si a lui Vali:
Conditii de viata Diverse CC

4 Comentarii

  1. Draga Amy, iti multumesc! Am rosit de emotie si sunt toata numai zambet! Te imbratisez cu drag si iti multumesc pentru te am alaturi! Este o mare sa vad cat de mult ne imbratisezi cu inima pe noi doua, mamicile din Atelier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *