Copilul meu e cel mai….fotogenic!

Turcu Ana - Hunedoara

Nu toti parintii vor privi cu interes ideea avuta de unul din editorii blogului (Cristian L. S.) de a crea o categorie in care sa scriem articole despre copiii ai caror parinti vor sa dovedeasca lumii intregi ca au ceva unic si exceptionat in sanul familiei, insa pentru cei care vor sa o faca, ii asteptam sa ne contacteze la ccn-concurs@4ti.info .

Turcu Ana - HDIn mesaj, includeti si pozele ce doriti sa fie publicate si o mica descriere. E foarte important sa stiti de la inceput ca tot ceea ce ne veti scrie va fi facut public tuturor cititorilor, si ca, cel mai votat copil va castiga un premiu surpriza cu valoarea cuprinsa intre 200 si 400 RON, cu doua saptamani mai tarziu de la finalizarea concursului (23 Decembrie 2010).

Conditii pentru participare:

1. In pozele trimise, trebuie sa apara doar copilul.

2. Mesajele trebuie sa contina un numar de telefon de contact.

3. Cel care trimite poza sa fie parintele copilului sau tutorele legal si sa o poata demonstra.

4. Varsta copilului sa fie inferioara a zece (10) ani.Turcu Ana din Hunedoara

5. In cazul in care parintii sunt divortati, ambii trebuie sa-si dea consintamantul pentru publicarea imaginilor in CasutaCopiilorNostrii.net

Cam astea ar fi conditiile pentru a participa la concursul nostru, la care, bineinteles ca nu pot participa colaboratorii, partenerii, furnizorii, redactorii si/sau rudele lor. Mult Succes!

Model | Ana Turcu

Foto | Cristian L. S.

Diverse CC

1 Comentariu

  1. Pingback: Ivan Sorin din Bucuresti – Concurent CCN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *