Coroana pentru printi si printese | Lucru manual

Coroana din carton pentru printi si printese este foarte potrivita atat pentru serbari, petreceri sau chiar si pentru atunci cand copiii nostri se joaca acasa, cu fratii si surorile lor sau cu prietenii. Este foarte usor de realizat de copii si puteti gasi o multime de idei de decorare. Fetitele, in special, vor fi foarte incantate de coroana si vor dori sa realizeze cat mai multe modele. In numerele viitoare va vom prezenta si alte modele de coroane, atat pentru fetitele printese cat si pentru baieteii printi. 🙂

Ce avem nevoie pentru a face o coroana pentru printi si printese

* carton

* hartii colorate/hartie glasata

* sclipici

* pietricele colorate

* lipici

Cum facem o coroana pentru printi si printese

Pentru inceput masurati capsorul care va purta coronita de printesa, apoi taiati un dreptunghi din carton, cu lungimea masurata si latimea in functie de cat de inalta va doriti coroana. Decupati, in partea superioara a cartonului, formele pentru coroana apoi lipiti marginile. Cu tempera (galbena daca doriti sa imitati aurul) pictati cartonul, apoi decorati coroana cu ce aveti la indemana: bucati de hartie colorata, hartie creponata, pietricele colorate din plastic, nasturi, lipici cu sclipici, panglicute, fundite).

Imaginile din colaj va prezinta pasii urmati, pentru a realiza o coroane pentru printese.

 

Vezi “Noi modele de coroane pentru printi si printese”.

Hartie si carton Jucarii Lucru Manual Serbari si Carnavaluri

2 Comentarii

  1. Sunt dragute dar zic ca putati sa postati mai multe lucruri si sa faceti concursuri si sa scrieti poezi cantece facute de copiii care cred ca ei le-au facut.Si asta e parerea mea.

  2. de ce nu postati melodi, poezi.asa e o pagina simpla.am o idee.puteti sa puneti INTREBAREA ZILEI.voi o puneti, noi raspundem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *