Crucea impodobita de Paste – Simbol al Invierii

Un alt tablou de Paste, realizat doar din carton si hartie colorata, este si aceasta lucrare vesela. Privind-o, iti atrage cel putin un zambet.

Crucea impodobita de Paste este realizata din carton alb, insa partea maro care o vedeti in imagine este pictata cu vopsea acrilica. Daca aveti posibilitatea, inlocuiti cartonul pictat maro cu o bucata de placaj lacuit/vopsit sau chiar furnir, de asemenea, tratat.

Florile, frunzele si iarba sunt din hartie colorata si sunt realizate in acelasi mod prezentat in acest articol. In acest tablou chiar trebuie sa va aratati si maestria in arta desenului. Mielusei veseli si deosebit de dragalasi sunt desenati pe carton si decupati, apoi asamblati, pentru a intregi decoratiunea de Paste.

Aceasta lucrare este un ornament deosebit si poate fi asezat chiar la intrarea in locuinta, intampinand oaspetii care va viziteaza cu ocazia sarbatorilor sau puteti sa-l daruiti. Cred ca oricine s-ar bucura si ar sti sa aprecieze, nu numai efortul si daruirea depusa in executarea tabloului, ci si buna dispozitie care o aduce atunci cand este privit.

Tuturor cititorilor nostri le dorim sarbatori fericite! Pace si lumina in case si in suflete!

Paste fericit!

Hartie si carton Lucrari pentru Paste Lucru Manual

4 Comentarii

  1. Cat de frumos este acest ornament atat de sugestiv pentru Inviere! O sa incerc si eu cu Matei si-ti dau de stire, Amy! Sarbatori Fericite si voua dragi sufletele!

  2. 🙂 Bea, nu te-am mai citit de mult.
    Multumesc frumos, insa lucrarea nu-mi apartine. Eu nu sunt asa talentata. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *