Cum sa faci colturi din carton pentru fotografii

Aceste colturi din carton in care incadrezi o fotografie trebuie sa aiba si ele un nume specific. Eu una nu am gasit nicaierio denumire clara asa ca ii voi spune colt din carton pentru fotografie. Cred ca mi se simte nervozitatea. 🙂

O alta felicitare pentru doamna invatatoare, realizata cu materiale putine, este si cea din imagine. Are aproape acelasi mod de confectionare  cu cele din articolul “Felicitari de ziua profesorului”. In plus, are colturi din carton pentru incadrarea unei poze si un medalion care contine mesajul catre invatatoare.

Ce avem nevoie pentru a face felicitarea pentru invatatoare si cum o realizam:

Pentru modelul de fata avem nevoie de carton alb, creioane colorate, carioci, carton rosu, panglicuta rosie, lipici.

Pe un carton alb realizam un desen, pe care il coloram cu creioane colorate. Daca doriti, asezati o foaie alba de fartie peste desktop si copiati desenul.

Cum realizam colturile din carton pentru fotografii

Colturile pentru incadrarea imaginii se realizeaza din patratele de carton cu dimensiuni la alegere. Eu am facut patrate cu laturile de 3 cm. Indoiti patratul de carton sub forma de triunghi o data si inca o data. Aveti un triunghi mititel format din 4 straturi de carton. Lipiti ultimul strat de carton de cel de dinaintea lui. Cu creionul, desenati pe el un alt triunghi, mai mic si decupati-l.

Pe un alt carton alb am desenat o floare si am decupat-o. Aceasta reprezinta medalionul cu mesaj. Am perforat-o si i-am atasat o panglicuta. Panglica am lipit-o sub imaginea incadrata.

Puteti sa inlocuiti imaginea colorata cu o fotografie cu scoala, daruind un un buchet de flori doamnei invatatoare sau cu un grup de colegi.

Felicitari Felicitari pentru profesori Hartie si carton Lucru Manual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *